ČEHOK, HABIJAN, ILČIĆ, KIŠIĆ I PATAFTA Sučeljavanje na Radiju Sjeverozapad!

Na Radiju Sjeverozapad, uoči lokalnih izbora, 21. svibnja organizirano je sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Varaždina.

Kako ističu organizatori, želja im je slušateljima omogućiti da dobiju što kvalitetnije informacije o kandidatima za gradonačelnika Varaždina i njihovim planovima, ukoliko preuzmu tu dužnost.

Od ukupno sedam kandidata, odazvalo ih se pet, pa su se tako u eteru sučelili Ivan Čehok, kandidat grupe birača GLAS za Varaždin, Damir Habijan, kandidat HDZ-a, Ladislav Ilčić, kandidat HRAST-a, Alen Kišić, kandidat SDP-a, HNS-a, HSS-a, HSU-a i Laburista te zamjenik kandidata Vlado Sevšeka, iz grupe birača okupljenje pod nazivom Liga za Varaždin, Davor Patafta.

Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Varaždina trajalo je 90 minuta.

Nakon što su moderatori sučeljavaja predstavili sudionike i pravila sučeljavanja, svaki kandidat dobio je priliku u najviše 90 sekundi predstaviti sebe i svoje zamjenike te glavne značajke svog programa.

Nakon predstavljanja uslijedila su tri kruga u kojima su kandidati odgovarali na pitanja moderatora iz područja gospodarstva i turizma, obrazovanja te zdravstvene skrbi, socijale skrbi i umirovljenika.

U posljednjem dijelu sučeljavanja, kandidatima su ponuđene kuverte s različitim konkretnim pitanjima vezanim uz Grad Varaždin.

Cijelo sučeljavanje pogledajte u videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije