IZBORI Snježana Sučić kandidatkinja je za županicu stranke Hrast

Hrast i Hrvatska konzervativna stranka potpisali su danas koalicijski sporazum na Franjevačkom trgu u Varaždinu i zajedno izlaze na izbore za županijsku skupštinu.

Zajednička kandidatkinja za županicu bit će Snježana Sučić, diplomirana ekonomistica i vijećnica Hrasta u županijskoj skupštini u protekle četiri godine.

Kandidati za njezine zamjenike su Ivan Štabi, dipl.ing.stroj. i Domagoj Kolar, prosvjetni djelatnik.

Kao razlog svoje kandidature Snježana Sučić je navela mnoge njezine inicijative koje je Štromar prihvaćao, ali rijetko koju realizirao.

Svoju bliskost s običnim ljudima Snježana Sučić objašnjava jednostavnom činjenicom da je osobno u svom poslovnom životu proživljavala probleme mnogih ljudi, probleme koje njezini protukandidati nikad nisu ni osjetili.

– Diplomirala sam ekonomiju, no radila sam i kao blagajnica pa znam što je rad nedjeljom – kazala je Sučić.

Bila je voditeljica međunarodnog trgovačkog lanca, gdje je na vlastitoj koži, dodala je, osjetila što znači mobing.

– Dugo sam poduzetnica i zanm probleme malih poduzetnika i sve što ih muči. Zato je moj slogan ‘Jedna od vas’, jer ja jesam jedna od vas – istaknula je Sučić.

S obzirom na svoju osjetljivost prema ljudima, naročito ženama, te s obzirom na stratešku važnost demografije, iz svog je programa na tiskovnoj konferenciji istaknula mjere poput većih subvencija vrtićima, otvaranja vrtića u poduzećima, veće pravne zaštite trudnica, samohranih majki i roditelja male djece te veće zapošljavanje kroz ciljano povezivanje odgojno-obrazovnog sustava i tržišta rada.

Ruža Tomašić, članica Europskog parlamenta izrazila je veliko zadovoljstvo zbog koalicije Hrvatske konzervativne stranke i Hrasta te pružila srdačnu podršku Ladislavu Ilčiću, kandidatu za gradonačelnika Varaždina i Snježani Sučić, kandidatkinji za županicu.

– Pozivam stanovnike Varaždinske županije da ne nasjedaju na svjetonazorsko etiketiranje kandidata koje provode neki mediji već da biraju razumne i poštene ljude, da biraju kandidate Hrasta i Hrvatske konzervativne stranke – zaključila je Tomašić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije