Kišić podnio kaznenu prijavu: ‘Od sad je sve u rukama policije’

Predsjednik varaždinskog SDP-a Alen Kišić poslao je priopćenje medijima vezano uz podnošenje kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja u slučaju Filipa B.

> OBRAT Filip B.: ‘Primio sam lažne poruke potpisane imenom Alena Kišića!’

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Kao što sam najavio, rano jutros sam na varaždinskoj policiji podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog sumnji na iskorištenje maloljetnika u političke svrhe. Zbog sumnji u neovlašteno upadanje u računalne sustave i zaštite prava djeteta vjerujem da će policija brzo rješavati slučaj i da će se otkriti tko je osoba koja je na najgnjusniji način koristila maloljetnika u svrhu diskreditacije mene kao osobe i političara. I to mene koji u svojoj političkoj karijeri nikad nisam imao nijednu mrljicu, pa je očito trebalo naći nešto.

Nakon što sam dokazao da nikad u životu telefonom nisam razgovarao s malodobnim Filipom, nakon što su mi se javno ispričali i Filip i njegov otac Goran Bajsić, te nakon što sam cijeli slučaj predao policiji zbog sumnji na kazneno djelo, meni ne preostaje ništa drugo nego čekati da se okonča istraga i da se utvrdi tko stoji iza ovog rijetko viđenog podmetanja. Potpisao sam i suglasnost o tajnosti izvida zbog kojeg niti ne smijem komentirati ‘slučaj’ do njegovog završetka i otkrića počinitelja. Stoga sve daljnje komentare oko ‘slučaja’ i same istrage od danas vam može i smije dati isključivo policija.

Isto tako, s obzirom da se bliže izbori, jasna mi je velika zabrinutost nekih političkih oponenata za cijeli slučaj, i to pod velikom krinkom brige za prava maloljetnika. Javnost će, uvjeren sam, sigurno takvu lažnu brigu znati procijeniti i osuditi. Volio bih da isto tako se pokaže briga i za jednu javnu osobu koja je apsolutno nedužna se morala braniti od nečeg sa čime doista nema veze. Srećom, u tome sam uspio, ali krivca će vjerujem pronaći jedini tko smije, a to je policija.

Kao što rekoh, izbori su skoro, pa se nadam da ćemo ubrzo vidjeti jesu li oni možda povod cijelog ‘slučaja’ i ovakvog podmetanja’, stoji u priopćenju Alena Kišića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije