Vijesti / Politika

Rat plakatima: 'Vinica zaslužuje bolje!', 'Zato Štromara za načelnika!'

Rat plakatima: 'Vinica zaslužuje bolje!', 'Zato Štromara za načelnika!'

Proteklih dana u Vinici je osvanuo jumbo-plakat na kojem piše 'Vinica zaslužuje bolje!'.

Iako su lokalni izbori još daleko, čini se kako su političke igre u tome dijelu Varaždinske županije već počele.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Narančasta slova i opći vizualni identitet na prvu upućuju da je riječ o plakatu iz kojeg stoji Hrvatska narodna stranka. No Predrag Štromar, šef županijskog HNS-a, kaže kako nije tako.

- To nije plakat HNS-a za koji bih ja znao. Da li iza toga stoji netko nezavisan ili netko treći, ne znam - odgovorio nam je Štromar.

Šef županijskog HDZ-a Anđelko Stričak danas je na društvenim mrežama objavio fotografiju toga plakata na kojem u donjem desnom dijelu stoji i 'Zato Štromara za načelnika!'.

Nije bio Štromar posebno zainteresiran komentirati taj dodatak.

- U ovome trenutku ja se time ne bih zamarao. Još imamo dosta posla za odraditi prije početka predizborne kampanje, koja bi mogla početi s prvim danima ožujka - rekao nam je Štromar.

Zanimljivo je da su oni koji su lijepili taj dodatak na plakat imali 'repromaterijala', volje i snage dovoljno da to učine samo s jedne strane ploče (kao što se vidi na fotografijama koje smo dobili od čitatelja). Ovaj dodatak vidjet će samo oni koji izlaze iz Vinice, a ako se vozite od Vratna prema Vinici, dočekat će vas - stari plakat.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci