Habek: ‘Narodna koalicija vjeruje u devet mandata u III. izbornoj jedinici’

U sklopu predizborne kampanje danas, 27. kolovoza, u Varaždinu je predstavljen nositelj liste Narodne koalicije Siniša Hajdaš Dončić, te dvoje SDP-ovaca iz Varaždinske županije koji se nalaze na listi – Mario Habek (koji je na 5. mjestu) i Renata Potočnik (na 9. mjestu).

Oni su u društvu predsjednika varaždinskog SDP-a Alena Kišića i članova predsjedništva posjet počeli na varaždinskoj tržnici nakon čega su obišli Špancirfest te predstavili svoje ciljeve.

– Borit ćemo se za interese ljudi koji ovdje žive od svog rada, koji imaju malo manje plaće od ostatka Hrvatske, ali smo tu da to promjenimo i dignemo minimalnu plaću na 3000 kuna. Osim toga dignut ćemo neoporezivi dio dohotka, što bo značilo da bi svi građane Republike Hrvatske imali stotinjak kuna više svaki mjesec za plaću. Osim toga važan nam je besplatan prijevoz za srednjoškolce i besplatno i dostupno zdravstvo i školstvo svima – istaknuo je Siniša Hajdaš Dončić te dodao kako vjeruje da će njegovi kolege to i zastupati jer su ‘iz naroda, za narod i pravi su zastupnici Narodne koalicije’.

Hajdaš Dončić je istaknuo kako ne voli govoriti o broju mandata jer ‘o tome u konačnici odlučuju građani’.

– Želio bih da budemo najbolja lista u Hrvatskoj jer će to biti najbolje za građane ovog dijela Lijepe naše – zaključio je.

Mario Habek je istaknuo kako se nada boljem rezultatu od prošlogodišnjih izbora.

– Prošle smo godine ostvarili osam mandata, ali vjerujemo da će građani prepoznati da prijašnja vlada nije napravila ništa, već je uništila ono što smo pokrenuli u protekle četiri godine. Vjerujem u još jedan mandat i da će to na kraju biti devet mandata u trećoj izbornoj jedinici.

Od lokalnih planova Habek je istaknuo projekt varaždinske bolnice koji će, nada se, biti realiziran u sljedećem mandatu.

Predstavila se i Renata Potočnik, koja se na izbornoj listi Narodne koalicije nalazi na 9. mjestu.

– Zatsupam sve ideje Narodne koalicije koje se, prije svega, tiču gospodarstva s obzirom da radim u realnom sektoru. Svojim iskustvom mogu pridonijeti rezultatu, a vjerujem da ćemo svi zajedno ostvariti zacrtane rezultate!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije