Ladislav Ilčić: ‘Vesna Pusić ne može donijeti puno dobra čovječanstvu!’

HSP dr. Ante Starčević prikupio je potpise 21 zastupnika, među kojima je i Ladislav Ilčić, protiv kandidature Vesne Pusić za glavnu tajnicu UN-a , a plan im je uputiti pismo Vladi i Vijeću sigurnosti u kojem upozoriti da HNS-ovka nema legitimitet ni legalitet za navedeno mjesto.

– Smatram da svjetonazor Vesne Pusić koji se u dobrom dijelu protivi narodnom zakonu ne može donijeti puno dobra čovječanstvu – naveo je Ladislav Ilčić iz Hrasta ključni razlog zašto se protivi kandidaturi Vesne Pusić za 24 sata.

Uz tri zastupnika HSP AS svoj potpis na inicijativu savilo je 13 HDZ-ovaca među kojima su Damir Krstičević, Željko Dilber i Darko Milinović. Tu je i Goran Dodig (HDS), Ivica Mišić (Most), Miodrag Demo (Bandić Milan 365) te nezavisni zastupnik i bivši SDSS-ovac Mirko Rašković.

Grupa zastupnika napominje da je ovo tek početak njihovog djelovanja s ciljem da se zaustavi kandidatura , a danas će se sastati i s biskupom Košićem. Navode da imaju potporu Generalskog zbora te nevladinih udruga među kojima su i braniteljske udruge.

Cijeli članak pročitajte na 24 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije