Vijesti / Politika

bez obrazloženja

ODLAZAK IZ STRANKE Gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić napustio SDP

ODLAZAK IZ STRANKE Gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić napustio SDP
Tomislav Miletic/PIXSELL

Kako navodi, na sljedeće lokalne izbore izlazi kao nezavisni kandidat, a od građana traži još jedan mandat i povjerenje.

Priopćenjem u večernjim satima, gradonačelnik grada Ludbrega Dubravko Bilić objavio je da odlazi iz stranke u kojoj je više od 20 godina.

Vezana vijest:

Barbara Antolić Vupora; Dubravko Bilić ususret lokalnim izborima REAKCIJA STRANKE Antolić Vupora komentirala Bilićevo napuštanje SDP-a, kaže da im to neće naštetiti na izborima

Kako navodi, na sljedeće lokalne izbore izlazi kao nezavisni kandidat, a od građana traži još jedan mandat i povjerenje.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

- Nakon više od dvadeset godina provedenih u SDP-u gdje sam, između ostalog, obnašao funkciju saborskog zastupnika te u dva mandata dužnost gradonačelnika Grada Ludbrega, kao i brojne stranačke funkcije na lokalnoj i nacionalnoj razini, podnio sam ostavku na članstvo u stranci, kao i na sve stranačke dužnosti. 

Kako bih ostao dosljedan odgovornom načinu svog dosadašnjeg političkog rada, pred Ludbrežanke i Ludbrežane na predstojeće izbore izlazim kao nezavisni kandidat te od njih tražim još jedan mandat i povjerenje da vodim naš grad. Dosadašnje povjerenje opravdao sam, između ostalog, najboljim korištenjem EU fondova, razvojem Ludbrega u gospodarsko središte, obogaćivanjem turističke i kulturne ponude, kao i transformacijom Ludbrega u zeleni grad. Moj je fokus bio i ostao briga za malog čovjeka i njegove potrebe u zajednici u kojoj živi kako ne bi svoju sreću tražio negdje drugdje. Vjerujem da građani vide koliko smo zajedno Ludbreg učinili boljim te da će mi još jednom ukazati povjerenje da zajedno istom snagom nastavimo i dalje - istaknuo je sada već bivši član SDP-a. 

 

 

 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!