Vijesti / Politika

polaganje vijenaca

SDP obilježio Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

SDP obilježio Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
SDP

Izaslanstvo je predvodila saborska zastupnica i predsjednica županijskog SDP-a Barbara Antolić Vupora.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja izaslanstvo Županijske organizacije SDP-a kod Spomen obilježja hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju u Varaždinu položilo je vijenac i zapalilo svijeće u spomen na poginule i nestale hrvatske branitelje.

Izaslanstvo je predvodila saborska zastupnica i predsjednica ŽO SDP-a Barbara Antolić Vupora, s kojom su bili varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj i njegov zamjenik Miroslav Marković, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, koordinator županijskih savjeta Bruno Ister i predsjednik Savjeta za veterane Gradske organizacije SDP-a Varaždin Slavko Herceg.

Nakon polaganja vijenaca, Barbara Antolić Vupora s tugom se prisjetila stradalih branitelja naglasivši kako bez njih ne bi bilo samostalne i slobodne Republike Hrvatske u kojoj danas živimo.

- Naša odgovornost prema onima koji su položili svoje živote za domovinu je da u ovim vremenima krize i pandemije čuvamo zajedništvo u Republici Hrvatskoj na dobrobit svih. Danas kada polažem ovo cvijeće i svijeće trenutak je potvrde te obveze koju nosimo kao politički čimbenici – kazala je Antolić Vupora.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!