‘Ako aktualna vlast ne može postaviti ni lampu, kako bi riješila veće probleme?’

Pravi svojevrsni performans jučer je izveo Damir Habijan, HDZ-ov kandidat za varaždinskog gradonačelnika. U južnome dijelu Varaždina u noćnim je satima proveo predstavnike medija, stranačke kolege i neke od stanara toga dijela grada kroz tamni uski prolaz koji spaja Ulica Mirka Kolarića starijeg i Moslavačku ulicu.

– Ne samo figurativno, već i doslovno, grad Varaždin je u mraku i potrebno je da ga napokon uključimo! – izjavio je za medije nakon toga.

Neposredni povod bio je tek jedan od problema koji muči građane toga dijela Varaždina, o čemu je više rekao Elvis Šegović, predsjednik tamošenjeg Temeljnog ogranka stranke.

– Već godinama apeliramo na grad da osigura rasvjetu u ovome prolazu. Kao što vidite, bile bi dovoljne svega dvije, tri lampe. No ništa od toga. Ako vlast ne može riješiti taj mali problem, kako će riješiti onaj daleko veći problem koji se nalazi na području našeg mjesnog odbora, problem bala? – upitao je Šegović.

– Ovaj problem se nekome na Banfici može činiti nevažan, no stanovnicima ovoga dijela grada je važan. Ovime želimo pokazati da brinemo za svakog stanovnika u ovom gradu – rekao je Damir Habijan.

Dodao je da gradom vlada apatija i depresija, što je rezultat loših politika koje su upravljale Varaždinom u proteklih desetak godina te je rekao da to govori da je vrijeme za promjene.

– Grad je definitivno u mraku i sve ovo što zapravo radimo, naš glavni motiv, koji je i naš glavni slogan, jest da je vrijeme da uključimo Varaždin – poruka je Damira Habijana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije