IZBORI Liga za Varaždin: Odvjetnik Vlado Sevšek kandidat je za gradonačelnika

Kandidat Lige za Varaždin za gradonačelnika, novoformirane udruge koja se proteklih dana predstavila javnosti, je odvjetnik Vlado Sevšek.

Sevšek, koji je ujedno i predsjednik udruge, svoju kandidaturu najavio je danas na varaždinskom Korzu u društvu još petero članova Lige – Dubravke Lekić, Davora Patafte, Tomislava Vrbnjaka, Stjepana Cveka i Zlatka Mehuna.

– Od sinoć je sva moja pažnja fokusirana na to kako voditi ovaj grad. Sklon sam vjerovati da ćemo dobiti podršku građana, i da ću ja dobiti podršku u kandidaturi za gradonačelnika. Poduzet ću sve kako bih gradske službe učinio učinkovitijima, gradsku upravu ćemo podrediti građanima Varaždina i varaždinskim poduzetnicima. Siguran sam da u svim službama imamo sposobne i marljive ljude, no njima treba omogućiti da rade dobro i efikasno. To treba napraviti izmjenom unutarnjeg ustrojstva. Često sam u kontaktu s njima i vidim da rade u grču i strahu. A građani očekuju da budu zadovoljni njihovim uslugama. Sve se to skupa može promijeniti. Drugačijim pristupom i načinom promišljanja učinit ćemo Varaždin gradom u koji će se ljudi vraćati, a ne više odlaziti – rekao je Sevšek u svome obraćanju nakon najave kandidature.

On će biti nositelj i liste za Gradsko vijeće, koja je, kako je rečeno, u formiranju. Na njoj će sigurno biti, kako smo doznali, svi oni prisutni danas na predstavljanju, a konačni izgled liste bit će javnosti poznat uskoro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije