IZBORI Poznat i drugi Habijanov zamjenik, to je poduzetnik Denis Čupić

U ponedjeljak, 20. ožujka, HDZ će predstaviti i drugog zamjenika svom kandidatu za varaždinskog gradonačelnika Damiru Habijanu.

Gradski odbor donio je odluku prije nekoliko dana, riječ je o poduzetniku Denisu Čupiću.

On također nije član HDZ-a, tako da Habijan u izbore kreće kao jedini član stranke, dok su mu kandidati za zamjenike nestranački Sanja Zember i Denis Čupić.

Kako doznajemo, slična će situacija biti i na listi za Gradsko vijeće, gdje bi nestranačkim osobama moglo pripasti čak devet mjesta!

– Fokus izborne kampanje i našeg djelovanja bit će Grad Varaždin i njegovi stanovnici, iznad politike i podjela, isključivo u interesu razvoja grada i kvalitete života naših sugrađana – poruka je Damira Habijana uoči konferencije za novinare.

Denis Čupić vlasnik je i direktor tvrtke F.O. Development te je fokusiran na razvoj projekata i osiguravanje uvjeta poslovanja prvenstveno za strane investitore. Ujedno je i predsjednik Udruge developera pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Kako se čini, Sanja Zember bi se kao evenutalna zamjenica gradonačelnika bavila poslovima iz domene društvenih djelatnosti, dok bi Denis Čupić bio zadužen za gospodarstvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije