Osnovan ogranak stranke Pametno u Varaždinu: Rješavat ćemo probleme u gradu

Na Osnivačkoj skupštini održanoj u četvrtak, 28. travnja, osnovan je ogranak stranke Pametno u Varaždinu. Pametno od sada i formalno djeluje na području grada Varaždina gdje će raditi na ostvarenju pametnih rješenja za dobro grada i svih građana jednako.

– Svojim angažmanom i otvaranjem tema koje su do sada ostajale po strani, rješavat ćemo probleme lokalne zajednice, ali i poticati građane, stručnjake i obrazovne ustanove da nam u tome pomognu, na zadovoljstvo svih. Osim velikog problema nagomilanog otpada na ulasku u grad, a koji je s vremenom postao ekološka opasnost i značajno narušava kvalitetu života okolnih naselja, postoji niz manjih problema koji svakodnevno opterećuju građane, a trenutno ih nitko ne rješava, poput zapuštenih dječjih igrališta, sustavne nebrige za gradske vrtiće i urbanističkih problema nastalih dugogodišnjim donošenjem loših odluka. Organiziranjem tribina, edukacijskih i kulturnih događaja radit ćemo na podizanju svijesti građana kako njihova budućnost kao i budućnost našeg grada mogu biti sjajne. Varaždin i okolica imaju odlične predispozicije da, uz pametna rješenja, vrlo brzo izađu iz razdoblja stagnacije i ponovo vrate poziciju najpoželjnijeg mjesta za život u Hrvatskoj – naglasio je Dario Carev, predsjednik novoosnovanog ogranka Varaždin.

Stranka Pametno ovim korakom širi svoju nacionalnu priču, gradi temelje za dugoročan uspjeh te nakon Splita i Zagreba, kreće i u Varaždinu mijenjati društvo na bolje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije