Premijer Milanović s ministrima posjetio Novi Marof i Varaždin

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović posjetio je ovog utorka, 27. listopada, novoobnovljeni Odjel Službe za produženo liječenje i palijativnu skrb u bolnici Novi Marof, nakon čega je prošetao Sveučilištem Sjever u Varaždinu te pozdravio studente. Uz predsjednika Vlade bili su ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić te ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar.

U Novom Marofu smo posjetili novoobnovljeni odjel palijativne skrbi jer je palijativa ogledalo humanosti društva i njegovanja općeljudskih vrijednosti. Bolnica je prije četiri godine bila u lošem stanju, ali danas je drugačija situacija – ta bolnica više nije ista – kazao je premijer Milanović te dodao kako je Sveučilište Sjever postalo javno odlukom njegove vlade i da je zadovoljan njegovim radom.

S obzirom na nadolazeće izbore, Milanović je ukratko komentirao očekivanja.

– U trećoj izbornoj jedinici očekujem uvjerljivu pobjedu lijevog centra, iako kako kampanja ide dalje smo mi centar, a drugi su ekstremna desnica. Danas sam ovdje kao premijer jer je ovo rezultat rada naše vlade i mojih suradnika.

Posjet je iskoristio i za kratko obraćanje studentima.

– Poručio sam im da su ovdje upisani jer su kvalitetni i izvrsni te da ću se ubuduće više zalagati da veći broj studenata upisuje i studira tehničke smjerove – zaključio je premijer.

Nakon posjeta Varaždinu ministri i premijer uputili su se prema Međimurskoj županiji, gdje su predviđeni posjeti gradilištu nove sportske dvorane Osnovne škole Orehovica, lokaciji izgradnje osnovne škole i sportske dvorane u Pribislavcu te Gospodarskoj zoni Sveti Martin na Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije