Predrag Štromar četrnaesti na izbornoj listi Hrvatske narodne stranke

Na predizbornoj konvenciji Županijske organizacije Varaždinske županije Hrvatske narodne stranke govoreno je o mnogim planovima koje planiraju realizirati u naredne četiri godine. Naravno, ako ostvare pobjedu na parlamentarnim izborima. No, zasigurno je najznačajnije pozicioniranje Predraga Štromara na 14. mjesto na izbornoj listi, što znači kako će u Sabor ući tek ako sakupi dovoljan broj preferencijalnih glasova.

– U naredne četiri godine ćemo se, bezrezervno, zalagati za ubrzanje potrebnih promjena – istaknuto je jučer pred okupljenih sedamstotinjak članova i simpatizera stranke.

Na konvenciji su predstavljeni kandidati HNS-a za listu u III. izbornoj jedinici, predsjednik ŽO HNS-a Varaždinske županije i župan Varaždinske županije Predrag Štromar, potpredsjednik Hrvatskog Sabora i gradonačelnik grada Ivanca Milorad Batinić te potpredsjednica Županijske organizacije Varaždinske županije HNS-a Božica Makar.

Predsjednik ŽO HNS-a Varaždinske županije i župan Predrag Štromar pozvao je na pokazivanje snage HNS-a, na području Sjevera, Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije.

– Činjenica je da je sjever Hrvatske uvijek davao snažnu podršku upravljanju državom. Osobno sam utjecao na mnoge odluke koje je provela ova Vlada. I dalje ću potvrđivati i jačati utjecaj naše regije na državnoj razini u budućoj Vladi. Pozivam da mi zaokruživanjem broja 14 ukažete svoje povjerenje te računam na Vašu punu podršku! – rekao je navodeći kako je stabilna većina u Saboru preduvjet realizacije mnogih projekata.

– Važno je da i dalje ostanemo stranka bez koje se ne može donijeti niti jedna ključna politička odluka, stranka koja aktivno participira i u predstavničkoj i izvršnoj vlasti, ali i stranka koja sa svojih 43 tisuće članova i dalje ima veliki potencijal da raste i razvija se – kazao je Štromar.

Tajnica Sjeverozapadnog regionalnog saveza HNS-a Marija Puh pozvala je da se ‘čuje i glas Sjevera’, a predsjednik ŽO Međimurske županije i župan Međimurske županije Matija Posavec da se kapitaliziraju uspjesi Sjevera.

Predsjednica Županijske skupštine i potpredsjednica ŽO SDP-a Varaždinske županije Dubravka Biberdžić ispred koalicije ‘Hrvatska raste’ podsjetila je na ostvarene rezultate.

– Hrvatska raste, imamo rast BDP-a, spašena je brodogradnja, raste izvoz i zaposlenost mladih, dok s druge strane pada nezaposlenost i korupcija. Tražimo još četiri godine da završimo započeti posao. Zavrtili smo kotač i više nema natrag. Nema povratka na staro – istaknula je Biberdžić.

Zamjenik ministra gospodarstva ŽO HNS-a Alen Leverić kazao je kako Hrvatska ima potencijal postati primjer u okruženju te pozvao sve da zaokruže broj 14 i podrže Predraga Štromara čija je obveza biti “motor razvoja”.

Predsjednik gradske organizacije HNS-a Varaždin i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš kazao je kako se Sjever cijelo vrijeme pokreće prema naprijed.
– Trebamo postati i kotač cijele Hrvatske, a utjecaj Sjevera mora biti jači. Predrag ima najodgovornije, 14. mjesto. Projektno orijentiran stavlja svoje ime i prezime u funkciju Sjevera. Podržimo ga – zaključio je Habuš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije