Vijesti / Radna mjesta

OGLAS ZA POSAO U INOZEMSTVU

ZAPOŠLJAVA SE Vozač kamiona (m/ž/d) u Feldkirchenu pored Münchena

ZAPOŠLJAVA SE Vozač kamiona (m/ž/d) u Feldkirchenu pored Münchena
PR fotografija

Sa više od 950 suradnika na 24 lokacije u Europi, Party Rent spada u najuspješnija poduzeća u svojoj branši. Tražite li posao, zapošljavaju Vozača (m/ž/d) na kratkim relacijama

Od nogometnog stadiona do događaja u moto sportu – kod nas si uvijek u centru događanja. Baš kao pravi profesionalac u logistici! Jer Ti snosiš veliku odgovornost: do 30 tona opreme trebaš dopremiti na evente naših klijenata.

Puno ćeš biti u pokretu

Tvoj posao u Party Rentu sastoji se više od same vožnje. Ti prekontroliraš svoj kamion prije vožnje, osiguravaš utovareno i brineš o pridržavanju isplaniranih ruta. U tome će Ti pomoći profesionalna flota kamiona opremljena sa najmodernijom komunikacijskom opremom. Osim toga Ti si i kontakt osoba kod naših klijenata i time predstavljaš sve nas. U tvoje zadatke spada ne samo da je oprema dostavljena nego i da je pravovremeno postavljena na zadanoj lokaciji. Kao rutinirani vozač poznaješ naše klijente te tako možeš samostalno riješiti situacije kada sve ne ide baš glatko.

Imaš puno toga za ponuditi?

Imaš završeno obrazovanje za vozača kamiona, vozačku dozvolu BE, C, C1 ili CE kategorije i važeću vozačku dozvolu i karticu vozača. Posvećenost radu, fizička spremnost i disciplina također su Tvoji aduti. Podrazumijeva se da ćeš dati sve od sebe kao i biti ljubazan, te primjereno se ponašati. Posjeduješ i sposobnost timskog rada sa disponentima i drugim vozačima.

Mi isto imamo nešto za ponuditi

Sa više od 950 suradnika na 24 lokacije u Europi, Party Rent spada u najuspješnija poduzeća u svojoj branši. Tako jaka pozicija daje Ti poslovnu i financijsku sigurnost. U tako otvorenoj poduzetnoj okolini svi smo na Ti, pa cak i s nadređenima . Party Rent Ti nudi raznovrstan posao. Nema dosade nego radno okruženje u kojem se svaki dan događa nešto novo!

Prednosti

• Dobiješ radnu odjeću

• Besplatna kava i voda na radnom mjestu

• Prekovremeni sati bilježe se u minutu – međutim ne zahtijevamo mnogo prekovremenih sati zbog balansa između posla i privatnog života

• 2x godišnje organiziramo velike proslave naše firme – ujedno i tokom godine manje timske proslave

• Imamo portal za zaposlenike preko kojih nudimo popuste prilikom različite online kupovine

• Razvoj naših zaposlenika nam je bitan te su mogućnosti napredovanja vrlo važan faktor

• Kod nas je minimalno svaki drugi vikend slobodan

• Mi potičemo Tvoje znanje njemačkog jezika kroz tečajeve za njemački jezik

• Mi kažemo Ti, a ne Vi!

Zašto Party Rent?

950 ljudi koji rade u Party Rentu su nam pri srcu. Mi želimo da s radošću dolazite na posao. Zbog toga dajemo našim radnicama i radnicima mnogo slobode. Svaka i svaki ima svoj način oblikovanja ali je povezan kroz tim koji njoj ili njemu omogućuju ako je potrebno posao podijeliti ili se sa drugim zamijeniti. Međusobna podrška je vrlo visoka na ljestvici prioriteta u Party Rentu. Mi znamo cijeniti rad naših radnika. Vi svi pridonosite da našim kupcima pružimo dodatnu vrijednost. U našoj dobro uigranoj momčadi svatko pridonosi uspjehu ali isto tako snosi i odgovornost. Traži se i nagrađuje samoinicijativa i to sve od čistaća posuđa pa sve do managera ključnih kupaca.

Prijavi se odmah!

Pošalji prijavu putem maila sa željenim iznosom plaće i navedi nam najraniji mogući početak rada na: [email protected]

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.