KVART Festival

KVART donosi novo festivalsko ime: Dolazi synth-pop duo Cura i Dečko

Duo Cura i Dečko se sastoji od Vanese Petrac koja svojim glasom i semplovima vješto nadopunjuje glazbenu kulisu Ivana Marojevića.

Festival KVART u organizaciji P4 održat će se od 6. do 8. lipnja u kompleksu Varteksa. Već najavljena imena su Jonathan, Grše, Buntai, Tam i ostali, a lineupeu se pridružio synth-pop duo Cura i Dečko.

Od njihova debija i klupskih osvajanja prošlo je 8 godina, a plesne podije osvojili su diljem regije.

Duo se sastoji od Vanese Petrac koja svojim glasom i semplovima vješto nadopunjuje glazbenu kulisu Ivana Marojevića. Cura i Dečko već su imali dojmljiv nastup u Varaždinu i to na Europskom događaju za mlade koji je 2022. u Areni Varaždin organizirao Pečetri.

Sada dolaze na KVART festival i očekuj da će te njihova zarazna energija trgnuti, pokrenuti i natjerati na “rave” do jutra!

U prodaji su festivalske ulaznice koje vrijede za sva tri dana festivala. Fizičke ulaznice dostupne su u svim Tisak Media trgovinama u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu u Zagrebu, knjižari Rockmark. Online ulaznice mogu se nabaviti na platformi Core Event. Hitove Cure i Dečka, ali i Ide Prester&Lollobrigide, Gršeta, Buntai, Jonathana, Tam, Dine Jashari, Fani Solomun i LAV možete preslušati i na našoj KVART Spotify Playlisti! Playlista KVART festivala dostupna je na linku OVDJE.

Također, na KVART-u je moguće volontirati. Još do nedjelje traju prijave na poziv za volontiranje na KVART festivalu! Tražimo pouzdane osobe koje će nam pomoći izgraditi, organizirati i provesti šesto izdanje KVART-a, ovaj put na novoj lokaciji u kompleksu Varteksa. Rok za prijavu je 28. travnja 2024. do ponoći, a prijaviti se možeš na linku!

Najnovije