DJ

Fućkaš more: Elektronski partyji u tri navrata na Gradskim bazenima

Sri
10
10. srpnja - 24. srpnja
17:00 - 17:00
Gradski bazeni Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

– Ne trebamo mi more, fućkaš more, mi plešemo na Bazenima – moto je glazbenog programa koji će se u tri navrata izvesti na Gradskim bazenima u Zagrebačkoj ulici od 10. do 24. srpnja.

Početak svih programa je u 17 sati, a party traje do 22 sata.

U srijedu, 10. srpnja nastupa Yapa. S gotovo 40 godina iskustva na hrvatskoj DJ sceni, Yapa, vlasnik Libero Light & Sound Experience produkcije za evente, postao je živi svjedok nastanka i postojanja hrvatske rave party kulture.

U srijedu, 17. srpnja na pozornicu izlazi Bose.

Kroz svoj DJ set će nam prenjeti atmosveru i glazbu koju mixa na Zrću gdje je RESIDENT! Bose je dvadesetdvogodišnjak koji se prvi put s elektroničkom glazbom susreće kao dijete preko CD-a u roditeljevom autu, ATB, Paul van Dyk, Sven Väth, Kraftwerk, Chemical brothers, Depeche Mode itd. Prije 4 godine počinje njegov trud u sakupljanju glazbe i sviranju. Njegovo preseljenje u Frankfurt 2019. dodatno proširuje vlastito glazbeno opredjeljenje, izlascima nadograđuje iskustvo te interes prema glazbi. Strastveni je zaljubljenik u Techhouse, Deeptech i Minimal, ubrzo dobiva pozive za svirke u najdražem mu, Zagrebačkom hramu sreće Boogaloou, te ga sve cešće možemo i tamo čuti. Bose se lako prilagođava situaciji u klubu i prepoznatljiv je po konstantnim vožnjama u setovima i obaveznim masnim bass linijama. Kada čujete Bose, znajte da je riječ o dobrom grooveu!

Za kraj, 24. srpnja, nastupit će Antony Kay, mladi i perspektivni DJ varaždinskog kraja koji mixa tech-house i komercijalnu glazbu u zanimljive DJ setove.

Facebook event >>> Fućkaš more!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije