Mađioničar Luka Vidović 27. travnja u Maraschino Craft baru, ulaz besplatan

U petak, 27. travnja, u Maraschino Craft baru svoj nastup pod nazivom ‘Comedy magic show 18+’ održat će mađioničar Luka Vidović s početkom u 21 sat.

Maraschino Craft Bar već se etablirao kao mjesto super zabave i najboljih stand up comedy nastupa u Varaždinu i okolici.

– Ovaj put donosimo vam nešto malo drugačije i još zabavnije! Ponovno smo se udružili s prijateljima iz Žuje i odlučili vam pružiti odlično iskustvo stand up komedije i sasvim novo iskustvo iluzionističkog nastupa! – najavili su iz Maraschina.

Predstava se sastoji od niza zapanjujućih interaktivnih mađioničarskih trikova koje Luka sa lakoćom izvodi pred očima publike koju bez iznimke ostavlja bez daha.

– Luka svoju spontanost, humor i vedar duh prenosi na publiku, koja se zbog smijeha i opuštenosti vrlo rado dobrovoljno uključuje u izvođenje trikova tijekom cijele predstave. Njegov način interakcije sa publikom i sa svakim pojedincem koji dođe na pozornicu da mu pomaže u izvođenju trikova je urnebesno smiješan, ali i vrlo pažljiv, jer je poznat po tome da uvijek nasmije sve, a ne uvrijedi nikoga – stoji u najavi.

U svojoj bogatoj karijeri Luka Vidović je svoju predstavu ‘Comedy magic show 18+’ održao nebrojeno puta na raznim korporativnim večerama, gala večerama, konferencijama, kongresima, božićnim domjencima i svečanim događanjima, a svakako jedan od najbitnijih nastupa u karijeri za istaknuti je nastup za princa Alberta II od Monaca u Monte Carlu, gdje je Luka nastupio u siječnju 2013. godine.

– Uz Luku u Maraschino Craft Bar dolazi i njegov šarmantni kolega iz Francuste, iluzionist i zvijezda hrvatskog Supertalenta Guy Pardillos koji će također svoje vješte trikove po prvi put za Varaždinsku publiku – poručuju iz Maraschino craft bara.

Ulaz je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije