NEMA FAJRUNTA Veliki koncert na Aquacityju 19. svibnja, ulaz će biti besplatan!

Na Aquacityju nas 19. svibnja očekuje veliki rock-koncert, na kojem će nastupiti četiri sastava: Kojoti, Boa, Jura Stublić & Film i Drugi način.

Već prije nekoliko tjedana ‘iscurila’ informacija sada je i službeno potvrđena, uz neke dodatne detalje.

Prvi i najvažniji je zasigurno da je ulaz besplatan! Naime, Grad Varaždin je pokrovitelj koncerta, dok je nositelj organizacije tvrtka Aquacity.

Bendovi će se na pozornicu menjati redom kojim smo ih pobrojali, s time da bi Kojoti trebali početi svirati u 20 sati, najavljuje Danijel Kuserbanj, varaždinski gradski vijećnik, ali i rocker koji ove godine obilježava svojih 30 godina rokenrola.

Danči se pobrinuo da u Varaždin dovede četiri benda koja bi, po njegovim riječima, trebala okupiti nekoliko generacija.

Ono što je posebno zanimljivo je da će svirka trajati do sat ili dva iza ponoći, a službenog fajrunta nema – dokle će biti gostiju, radit će i Aquacity.

Koncert će se održati na mjestu gdje se nalazi rukometno igralište, odmah pri ulazu u Aquacity, a prostor će biti natkriven.

Iz grada će prema kupalištu toga dana voziti i autobus, uskoro će se znati i raspored postaja.

– Želja nam je da ovaj koncert postane tradicionalan događaj kojim ćemo otvarati ljetnu sezonu, a voljeli bismo i da preraste u nešto više – najavljuje Danči već i planove za godine koje dolaze.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije