DJECA PJEVAJU Na festivalu 23. ožujka bit će izvedene 24 nove autorske pjesme

Ovogodišnji festival Djeca pjevaju održat će se u petak, 23. ožujka, s početkom u 18 sati u dvorani u Graberju. Ulaz je besplatan.

Na ovogodišnjem, šestom festivalu Djeca pjevaju bit će predstavljene 24 nove autorske pjesme u izvođenju 23 pjevača iz Hrvatske i troje pjevača iz Slovenije.

Od samog početka na festivalu pjevaju djeca DND-a Varaždin, kao i posebno talentirani predstavnici osnovnih škola, gradova i općina sjeverozapadnog dijela Hrvatske. Pjevače prati zbor ‘Mali slavuji’ DND-a Varaždin.

Veselje i navijanje djece obilježi svaki festival u prepunoj dvorani Graberje. Festival je natjecateljskog karaktera i stručni žiri će izabrati najbolje male pjevače.

Posebna gošća na festivalu Djeca pjevaju 2018. bit će Gabrijela Hrženjak, koja je svojevremeno kao djevojčica nastupala na festivalu, a sada je studentica solo pjevanja na glazbenoj akademiji u Ljubljani.

U programu festivala nastupit će i UPS Feel, kao i određene sekcije DND-a Varaždin.

Organizator festivala Djeca pjevaju je Udruga Festival iz Varaždina, a glavni partner marketinška agencija Tin marketing, u čijem tonskom studiju su snimljene sve pjesme.

Festival je u svojem šestom izdanju jedinstven po broju dječjih autorskih pjesama i uz podršku Grada Varaždina, Varaždinske županije, Zajednice športskih udruga Grada Varaždina, drugih općina i gradova, Varaždinske televizije, Dječje televizije, Društva Naša djeca i raznih medija prerastao je u renomirani dječji festival u RH.

Festival će voditi poznata varaždinska voditeljica Andrea Loparić, a nagrade za male pjevače osigurali su trgovine MVV i Tin marketing.

Idejni začetnik i organizator festivala, varaždinski pjevač, radijski i tv voditelj Nenad Kumrić Charlie poziva svu djecu, roditelje, djedove i bake te navijače da dođu na 6. Festival Djeca pjevaju, u petak, 23. ožujka, u dvoranu Graberje, početak je u 18 sati, a cijeli nastup snimat će kamere VTV Televizije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije