ADVENT U VARAŽDINU Zsa Zsa, Gelato sisters i ansambl Lado ususret Božiću!

Polako odbrojavamo sate do Božića, a blagdansko će raspoloženje zasigurno dodatno podići bogati glazbeni program koji nas očekuje tijekom četvrtog adventskog vikenda.

Zagrijavanje za vikend kreće već večeras, kada će na Trgu Miljenka Stančića od 19 sati nastupiti Neki novi klinci – Balašević tribute band. U 20 sati u varaždinskoj Katedrali počinje tradicionalni koncert ansambla Lado.

Događanjima bogata subota nudi izbor od čak pet koncerata. Prvi počinje već u 9.30 sati kada će okupljene na Trgu kralja Tomislava zabavljati Nenad Kumrić Charlie s gostima – klapom Motovun i ženskim vokalnim sastavom Allegre. Nakon njih, na adventsku pozornicu na Korzu u 11 sati stiže zbor Kapela Paulina Warasdin. Od 17 sati na Korzu će nastupiti muški vokalni ansambl Biškupec, dok će od 19 sati za zabavu na središnjem gradskom trgu biti zadužena Zsa Zsa sa svojim gostima.

Pjevat će se sutra i na Kapucinskom trgu, gdje će od 17 sati nastupiti tri vrhunske i atraktivne glazbenice, Gelato sisters.

Na adventskom će vijencu ispred varaždinske katedrale sutra biti upaljena i četvrta adventska svijeća, uz prigodni glazbeni program mješovitog župnog zbora župe Sv. Fabijana i Sebastijana.

Ne propustite blagdansku čaroliju koja vas očekuje u središtu Varaždina!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije