Postani stand up komičar(ka): Talent show bit će u Elephantu 31. listopada

Prijatelji su Vam rekli da ste duhoviti? Uvijek ste bili razredni klaun? Ne možete ne komentirati glupe stvari koje Vas okružuju? Ovaj talent show je pravo mjesto za Vas! Dođite, prijavite se i podijelite vaša mišljenja i stavove s publikom. Godine nam nisu bitne, samo da ste punoljetni!

Stoji to u pozivu na stand up talent show powered by Plidenta, koji će se održati u varaždinskom Caffe baru Elephant 31. listopada s početkom u 20.30 sati.

– Studio smijeha d.o.o. i Kreativna agencija Sretna Lubenica j.d.o.o. (kao organizatori) i Plidenta (pokrovitelj i sponzor) organiziraju stand-up talent show kroz open mic natjecanja za izbor najboljeg hrvatskog nadolazećeg stand up komičara ili komičarku u 2017/2018. godini. Pobjednik/ca showa osvaja turneju u 20 gradova (unutar šest mjeseci nakon showa), ugovor sa Studijem Smijeha. Svi natjecatelji u svakom gradu dobiti će poklon paket Plidente – najavljuju organizatori.

Program i show vode Marina Orsag i Goran Vinčić, a gost je Marko Dejanović.

Marina Orsag osnivačica je Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najboljeg komičara Kontinentalne Europe i Rusije 2015.

Goran Vinčić voditelj je otvorenog mikrofona u zagrebačkom Studija Smijeha.

Pravila natjecanja i info o nagradama i prijavama su ovdje: http://studiosmijeha.hr/pokazimozube/

Prijave se primaju do 29. listopada.

– Svi vi ostali koji se ne želite prijaviti, svakako dođite podržati prijavljene i pokažite svoje zube kroz smijeh. Upad 15 je kuna. Rezervacije ulaznica u Facebook inbox Caffe bar Elephant – poziva organizator.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije