MISS HRVATSKE Paula Hublin već u drugom krugu finala izbora Miss Hrvatske!

Osamnaest dana dijeli nas od završnice finala Miss Hrvatske, koje će se odviti 26. rujna u Biogradu, no naša uzdanica Paula Hublin, Miss Varaždinske županije, već je učinila veliki korak i osigurala si drugi krug natjecanja.

> Paula Hublin otputovala na pripreme za finale izbora Miss Hrvatske

Naime, u prednatjecanju kategorije sport&fitness, na pripremama u Vinkovcima, Paula je bila uvjerljivo najbolja što joj je osiguralo ulazak među 10 najljepših djevojaka u samom finalu Miss Hrvatske.

– Izabrana je prva super finalistica Miss Hrvatske. Djevojke su danas imale prvo bodovanje u prednatjecanju – katergorija sport &fitness. Pobjednica ove kategorije je Paula Hublin, koja je osvojila maksimalnih 50 bodova, a poslije nje je na drugom mjestu, s 30 bodova, Martina Mitar, dok je treće mjesto osvojila Paula Percač s 20 bodova – piše Dnevnik.hr.

No oni koji su već čitali ponešto o Pauli Hublin znaju da to i nije neko iznenađenje. O tome najbolje govori sama Paula.

– Trenutno se bavim boksom, glumom, pisanjem poezije i pjevanjem i to je nešto što me ispunjuje – kazala je Paula.

Ljubav prema boksu očito se isplatila, a Paula će s mnogo olakšanja krenuti u daljnji tijek priprema za finale Miss Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije