RIVERSIDE 2017 Rumunjski DJ Geo Da Silva dolazi u Prelog

>> RIVERSIDE 2017 Rumunjski DJ Geo Da Silva dolazi u Prelog

DG Sport Prelog poziva na pravi ljetni Party – ‘Riverside’ u subotu, 15. srpnja s početkom od 21 sat. Uz hladno piće i vruće plesačice posjetitelje očekuje nastup Rumunjske mega zvijezde Gea Da Silve koji dolazi u sklopu svoje Europske turneje sa hitovima ‘Hey Mr. Dj Get Up i Booma Yee’ sa milijunskim pregledima te Dj-evima iz Mađarske i Hrvatske.

Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti po 20 kuna, a na dan događaja 30 kuna. Potražite ih na recepciji DG SPORT Prelog ili kod promotora. Organizirani je bus za Party iz cijelog Međimurja. Više informacija saznajte na Facebook stranici Riverside Prelog.

Uz sam party organizirano je i mnoštvo interaktivnih i zabavnih sadržaja. Dan ranije, 14. srpnja u petak, održava se turnir u odbojci na pijesku s mnogo animacijskih igara, smijeha, društvenih sadržaja te partya u pravom ‘Beach Stylu’ koji će uključivati ležaljke za plažu i suncobrane.

Poseban show očekujemo u vidu All Star utakmice između gostiju iznenađenja i organizatora. Biranje Miss i Mistera pješčanog podija je obavezno. Za najbolje će biti osigurane novčane i materijalne nagrade uz medalje i diplome. Prijave za turnir se primaju na broj +385 99 706 0173 ili osobno na recepciji Hotela Panorama.

DJ – Geo Da Silva iz Rumunjske

U srcu Međimurja uz samu rijeku Dravu, subota će biti specijalan dan za sve posjetitelje ‘Riverside 2017.’ Svjetski poznati DJ – Geo Da Silva dolazi iz Rumunjske u Prelog napraviti vrhunski show. Program će biti bogato sastavljen uz vrhunski vatromet, dekorativne elemente i led rasvjetu.

Posjetitelji će moći uživati u okusima Dravskih specijaliteta i posebne Riverside pizze. Ukupno će biti 5 DJ-a (2 inozemna) koji će s pomno odabranim svjetlosnim efektima stvarati neponovljivu atmosferu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije