Varaždinski bend John Doe u subotu predstavlja svoj prvi EP na sceni Rogoz

U subotu, 18. veljače, na sceni Zvonimir Rogoz biti će održana službena promocija debitanskog EP-a varaždinskog benda John Doe koji će svoj dosadašnji kreativni rad predstaviti lokalnoj publici.

John Doe je peteročlani bend kojeg čine gitarist Arian Peharda,basist David Preložiček, bubnjar Leo Amidžić, gitarist Leo Pešut i vokal Jura Ruža. Započeli su svirati u prvoj polovici 2014. godine, a autorska glazba koju izvode primarno je orijentirana prema rocku.

S obzirom da je cilj benda postizanje originalnog zvuka, u svirci su uvijek prisutni eksperimentiranje i improvizacija.

Uz John Doe, u subotu će svirati i Eyeslashers, novi mladi rock bend čiji se repertoar sastoji od autorske glazbe 80-ih rock prizvuka te arsenala obrada koje se protežu od grungea i punka do hard/glam rocka i heavy metala, Media Stres, alternativni rock bend iz Čakovca osnovan 2012. godine, poznat po energičnim nastupima i The Evokers, skupina iskusnih, ali beskompromisnih rock’n’rollera iz Varaždina.

Dođite u subotu u 20.30 sati u Rogoz i podržite glazbu mladih Varaždinaca iz benda John Doe i uživajte uz mlađe i starije predstavnike varaždinske i međimurske rock scene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije