Promocija knjige Karizmatik: ‘Samoiscjeljenje je budućnost medicine!’

Promocija knjige pod nazivom Karizmatik Denisa Bušelića održat će se u četvrtak, 24. studenog, u casinodvorani hotela Turist, s početkom u 18 sati. U sklopu promocije moći ćete uživati i u kratkom umjetničkom programu Udruge OrientArt Varaždin.

Denis Bušelić rođen je u Splitu 6. veljače 1960. godine. Njegova životna priča uvelike podsjeća na filmski scenarij višestruko nagrađivan na prestižnijim svjetskim filmskim festivalima. Denis je bioenergetičar te uživa glas uglednog iscjelitelja s brojnim, svima čudnim ozdravljenja. Imao je naročito jako mnogo uspjeha u radu sa sportašima.

Svoju životnu priču, kaže, želi ispričati kako bi mnoge bolesne osobe svojim djelom potaknuo i ohrabrio da slijede njegov primjer te da svima koji ga žele poslušati pošalje jednostavnu i jasnu poruku: ‘U borbi za svoje tijelo i svoje bolje sutra nikada ne odustajte, poslušajte mnoge i nemojte se nikad predavati.’

– Energija je prisutna u svemu što nas okružuje i sastavni je dio našeg života, a svatko ima pravo na svoj izbor – kaže Denis, koji je danas na ovim prostorima stekao posebno velik ugled među bioenergetičarima.

Što je energija organizma, što je to DB energetska pumpa i mnoge druge teme moći ćete saznati na promociji knjige Denisa Bušelića i u samoj knjizi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije