Turneja ‘Familija live’: Oliver Dragojević i Gibonni 29. listopada u Varaždinu!

Dva velikana hrvatske glazbene scene, Oliver Dragojević i Zlatan Stipišić Gibonni, u subotu, 29. listopada, nakon splitske Spaladium Arene održavaju veliki zajednički koncert u Areni Varaždin.

Oliver i Gibonni za splitsku, varaždinsku i osječku publiku pripremaju pravi vatromet emocija, uz pjesme s novog albuma ‘Familija’ i niz drugih pjesama uz koje su odrastale brojne generacije.

– Kako to opisati, ne mogu od sreće disati – upravo bi u ovim stihovima aktualnog singla ‘Sreća’ najbolje dočarali euforiju koja je u subotu navečer vladala u dupkom punoj pulskoj Areni, za koju su sve ulaznice rasprodane tjednima prije samog događanja.

Oliver Dragojević i Gibonni zajedničkim su koncertom u Puli, kao prvim sa turneje ‘Familija live’ još jednom dokazali zašto ih publika obožava.

Na subotnjem su koncertu dvojica velikih umjetnika glazbene repertoare isprepleli kao loza zapletena, stalno se izmjenjujući na pozornici i dajući određenu dinamiku koncertu. Gibonni, koji je u svojem opusu mahom pjevao brže pjesme, ali i Oliver, sa svojim znalačkim poentiranjem na baladama, složno su poput prave familije više od 3 sata zabavljali publiku u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Areni.

Jedno od najbolje čuvanih iznenađenja večeri bio je trenutak kada su na pozornicu izašli 2Cellos i pridružili se Oliveru na ‘Što to bješe ljubav’ i ‘Moj galebe’, a posebni Oliverovi gosti bili su i članovi zbora Izvor koji su s njima izveli ‘Lipa moja’, kao i uvodnu ‘Dobar dan’.

Sljedeća prilika za uživanje u njihovim zajedničkim koncertima pruža se u splitskoj Areni, nakon čega 29. listopada dolaze u Arenu Varaždin.

Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji će biti online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije