Vijesti / Scena

Jailhouse festival u znaku sporta: Odigran ljudski stolni nogomet, navečer hakl!

Jailhouse festival u znaku sporta: Odigran ljudski stolni nogomet, navečer hakl!

Drugi dan Jailhouse festivala protekao je uglavnom u znaku sporta. Naime, održan je ljudski stolni nogomet, po prvi puta u Lepoglavi, te košarkaški NUM hakl 3 na 3 turnir, koji je doživio svoje 15. izdanje.

Uz sportske događaje, u jutarnjim satima održana je radionica animiranog filma. Vodili su ju predstavnici filmsko – kreativnog studija Vanima iz Varaždina. Uz crtanje i kreativan rad moglo se saznati nešto više o tehnikama animiranog filma. Nakon toga uslijedio je ljudski stolni nogomet koji se mogao pratiti cijelo popodne.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nadmetanju igrača 5 na 5 pobjedu je odnijela ekipa 'Šmajseri', druga je bila 'Stone Rosso', a treća ekipa 'Ljudske škarice'. Ukupno se natjecalo sedam ekipa.

 

Zahvaljujući lijepom vremenu i ugodnoj temperaturi, košarkaški hakl turnir krenuo je u 18 sati i potrajao do kasnih noćnih sati. Sati napete igre držali su publiku budnom, a kvaliteta igre pokazala je zašto se ovaj turnir održava već 15. godinu zaredom.

Prvo mjesto osvojila je ekipa 'Pluskvamperfekt', 2. mjesto - U Kwayevom gnijezdu 1 i 3. mjesto Gurni muški 4. U zgodicima s centra igrališta pobijedili su Rambo i Kway, a trice je osvojio Jurica Bigec. Podsjećamo, danas nas na Jailhouse festivalu očekuje 'Lov na blago' od 15 sati te 'Kino pod zvijezdama' u 22 sati.

Ne propustite podržati naše lovce, ali i film 'Narodni heroj Ljiljan Vidić'. Festival, u organizaciji Nezavisne udruge mladih grada Lepoglave, trajat će ukupno 10 dana, do 14. kolovoza.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!