FOTO Kazališni trg ispunjen zvukovima rocka: Stari i mladi oduševili publiku

Varaždinski bendovi Stari vukovi i John Doe – jedni iskusni i prekaljeni, a drugi prepuni mladenačke energije i perspektivni – ove su subote, 30. srpnja, napunili Kazališni trg i digli publiku na noge obradom stranih rock i blues standarda te izvedbom i nekih autorskih pjesama.

Iako su se našalili na račun svojih godina, Stari vukovi izdržali su do kraja u punom gasu, a dobrom su svirkom i atmosferom uspjeli dići i rasplesati publiku.

Stari vukovi su Dražen Kutnjak (gitara, vokal), Josip Novak (gitara, vokal), Damir Jertec (bas, vokal), Boris Herceg (klavijature) i Ivica Klopotan (bubnjevi).

Nakon obrada poznatih stranih autora rocka i reggaea te nekoliko autorskih stvari, pozornicu su prepustili mladim rokerima koji su tek u usponu.

Ugodnu atmosferu nastavili su John Doe uz zvukove bluesa i blues rocka (Cream, Jimi Hendrix) te ranog stoner rocka i heavy metala (Black Sabbath, All Them Witches), a uz obrade zasvirali su i nekoliko autorskih stvari, među kojima su Vapors, The Delve, Screwdriver ili Šrafciger, Adam’s ale, Mourning Son of the Morning Son. Autorske stvari bit će uklopljene u nadolazeći EP.

John Doe čine Arian Peharda na gitari, Leo Pešut na ritam gitari, David Preložiček na basu, Leo Amidžić na bubnjevima i Jura Ruža, vokal.

Okupljena publika uživala je u ugodnom glasu i odličnim zvukovima instrumenata mladog benda koji, osim što su mladi, zvuče itekako obećavajuće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije