NearME Festival u Čakovcu počinje za manje od deset dana, požurite po ulaznice

Manje od deset dana dijeli nas od dvodnevnog festivala elektronske glazbe, koji će se održati 24. i 25. lipnja na gradskom stadionu Mladost u Čakovcu. S glazbenim imenima koja su organizatori uspjeli okupiti svakako ga svrstavamo u najveći festival ovog dijela Hrvatske.

Kao glavni izvođači festivala nastupit će nizozemac Dannic te francuski virtuoz Klingande u pratnji saksofonista Arnolda Saxa. Dannic se proslavio hitovima “Radical”, “Zenith”, “Bright Light”, te posljednjima “Survivors”, u suradnji s Hardwellom (koji je bio prošle dvije godine imenovan No. 1 DJ po izboru DJ Mag-a) i izvrsnim “Light The Sky”.Klingade se preko noći pojavio na glazbenoj sceni s hitom “Jubel”, a kasnije slijedi “Riva” te posljednji “Losing U” koji se već može čuti na svim radio postajama.

Međunarodni Line Up dodatno će obogatiti njemački Pastik Funk. Dečki su poznati po hitu “Who” koji su odradili s Tujamom. Pjesma je obilježila 2014. godinu gdje ne postoji festival na kojem se nije čula. Također, kao jedan od headlinera, svoj dolazak potvrdio je švedski virtuoz Mikael Weermets.

DJ Tiesto uzeo ga je pod svoje okrilje za ovu godinu te Mikael najavljuje nove smjernice u pogledu produkcije. U ovoj, 2016. godini objavio je singl “Shadows”. Na pozornici će se pojaviti i pripadnice ljepšeg spola, jedna od njih je 2Elements koja, odabrana od strane DJ Mag-a, kao DJ-ica visoko kotira na svjetskim listama. Na pozornici, društvo će joj praviti Beat Kat, koja je od nedavno uočena na turneji zajedno s 2Elements. Međunarodni ansambl zaokružit će slovenski Pinao.

Iznimna ponuda začiniti će se nizom poznatih domaćih DJ-eva. Organizatori obećavaju vrhunsku kombinaciju zvuka i rasvjete koje još nije viđeno na ovim prostorima te se mogu rangirati s najvećim svjetskim festivalima. Također, bit će tu i kamp tako da partijaneri iz drugih zemalja mogu povoljno prenoćiti u samoj blizini festivala.

Ulaznice po promotivnim cijenama dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima te ih također možete pronaći na ovim lokacijama:
Čakovec: Radio 1, Paladin, Millenium, Brasil No 3
Varaždin: Bar Fly, Mabis, Caffe bar Ban – Kaufland
Nedelišće: Pizzeria Šut
Mursko Središće: Jama
Štrigova: Kult
Prelog: Caffe bar Međimurka BS
Dekanovec: Bajzovi Dvori
Palovec: Domino bar
Ludbreg: Radio Ludbreg, Benzinska pumpa Šilec
Koprivnica: Stefano
Ivanec: Retro bar
Novi Marof: Caffe bar Inn

Broj ulaznica je ograničen te svakako preporučujemo ranu kupovinu!

Zainteresirani mogu birati između tri vrste ulaznica: Festivalska ulaznica – stajanje, Fan Pit Zone i Diamond VIP. Svaka ulaznica može se kupiti za jedan, odnosno dva dana. Samo Diamond VIP ulaznica uključuje besplatan parking. U svim zonama bit će ugostiteljska ponuda hrane i pića te svaka zona ima zaseban ulaz. Fan Pit Zone je posebno odijeljeni prostor za fanove koji se nalazi do same bine. Diamond VIP ulaznicom posjetitelji imaju pravo na VIP parkiralište, smješteni su na povišenoj platformi do bine s barskim stolovima i imaju besplatnu konzumaciju hrane i pića.

U svakom slučaju NearME Festival je događaj o kojem će se u narednim tjednima puno govoriti te svakako jedan od onih koje u 2016. nikako ne smijete propustiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije