Dijelimo dvije ulaznice za koncert klape Rišpet u Barflyu 28. svibnja

Jedna od najpoznatijih klapa na ovim prostorima – Klapa Rišpet, dolazi ove subote, 28. svibnja, u caffe&club Barfly, a koncert počinje u 22 sata.

Klapa Rišpet će svojim nastupom Barfly pretvoriti u pravi mali dalmatinski kutak, gdje ćete moći čuti pregršt dalmatinskih pisama.

Svi koji su bili prije dvije godine u Barflyu kada je vladala odlična zabava s ovim dečkima vjerovatno će doći ponovo, a svi ostali imaju odličnu priliku za čuti klapu Rišpet uživo.

Ulaznice se već nalaze u pretprodaji, a možete ih kupiti po cijeni od 20 kuna u Barlfyu i na dan koncerta po cijeni od 30 kuna. Stolove možete rezervirati uz kupnju minimalno pet ulaznica, osobno ili pozivom na telefon u Barfly (042/200-075).

Više informacija o događaju možete pronaći na službenom Facebook eventu.

Varaždinski.hr nagrađuje jednu osobu dvjema kartama, a sve što je potrebno je označiti u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici jednog prijatelja ili prijateljicu s kojim bi voljeli uživati u zvukovima klape ove subote. Prijave traju do četvrtka (26. svibnja) u popodnevnim satima, kada ćemo preko aplikacije Woobox izvući sretnike. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije