Dijelimo 2 ulaznice za ‘SPRINGFEST: Project X’ u Varaždinu

Zima je već pri kraju, proljeće je tu, a tako i s njim nova sezona ludih Springfest partyja.

Kao uvod u proljeće, Springfest ekipa odlučila je napraviti dar – mar ovog petka, 11. ožujka, u clubu Smash, Varaždin s početkom u 22 sata te priuštiti svim gostima nezaboravnu neonsku atmosferu uz – provjereno – najbolje klubske hitove u gradu.

O čemu se radi? O već dobro poznatom događaju ‘Project X‘ kojim momci garantiraju rijetko viđeni spektakl. Dovoljno je pročitati A.M.A.Z.I.N.G. night program koji se sastoji od:

★ PRIVATE PARTY (OGRANIČEN BROJ NARUKVICA)
★ MAGIC SHOWER
★ L.E.D. ROBOT
★ ULTRA FIRE HELL
★ PARTY MUSIC
★ SPECIAL CO2 SHOW
★ AMAZING LASERS
★ CONFETTI EXPLOSION
★ CHAMPAGNE SQUIRTING
★ PROFESSIONAL PHOTOSHOOT
★ LUXURY HOSTESE

Partijanere očekuje piće dobrodošlice, rasplesana tijela, akcijske cijene pića i vrtoglavo dobra glazba.

Spomenimo kako će ovu večer iz cluba ‘Smash’ u Varaždinu (kod Varteksovog stadiona) glasno vrištati ritmovi iz r’n’b, EDM, commercial te house tvornice, a da to zbilja tako i bude, zaduženi su naši svima dobro poznati DJ- evi: Nicola Moreno, Dj Yapa i Pintha Indahouse dok će atmosferu dodatno nabrijavati MC Balentelli.

Dodajmo kako su ulaznice u pretprodaji 20 kuna, a na dan eventa 30 kuna, stoga požurite jer količine su ograničene. Za Vas smo pripremili 2 BESPLATNE ulaznice koje možete pokupiti na samom ulazu. Sve što morate učinit jest napisati datum prvog Springfest partyja u Prelogu 2015. godine. Dvoje najbržih osvaja ulaznicu.

Sada kada je sve rečeno, ne preostaje vam drugo nego isplanirati dolazak u Varaždin. Stoga, navali narode! Vidimo se u petak, 11. ožujka, s početkom u 22 sata u Smashu. Možete se pridružiti samom eventu na Facebooku.

Vjerujemo da ćete sa sobom odnijeti fantastični doživljaj još jednog vrhunskog Springfest partija.

Za sve informacije i rezervacije:
Nikola Balent: 098/ 131/ 2364
Nikola Mlinarić: 098/ 931/ 4192

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije