Vijesti / Scena

Mickel Jackson: 'Život posvećen imitiranju mog idola zahtijevao je velike žrtve'

Mickel Jackson: 'Život posvećen imitiranju mog idola zahtijevao je velike žrtve'

Iz tjedna u tjedan ponestaje argumenata svima onima koji tvrde da se u Varaždinu ništa ne događa vikendima (a i svim onim danima van vikenda). Dokaz tome je i večerašnji nastup kralja popa, ili barem njegove vjerne kopije umjetničkog imena Mickel Jackson.

Preuređeni i novootvoreni Maraschino bar u Varaždinu, kao posebnu poslasticu za vjerne stare i nove goste i kao uvod u čitav niz koncerata koje planiraju u budućnosti, večeras je ugostio Čileanca s europskom adresom, Mickela Jacksona, odnosno Miguela Conchu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Samozatajni Miguel otkrio nam je da je najveća nagrada za njegov trud do sada bila odluka magazina Rolling Stone i Sony Musica prema kojoj je upravo on izabran za najboljeg imitatora Michaela Jacksona u svijetu.

Naime, osim savršeno razrađene koreografije koju, kako nam je otkrio, uvježbava svaki dan gotovo od kad zna za sebe, Miguel se može pohvaliti i vokalnim sposobnostima gotovo identičnima pokojnom kralju popa, barem tako kažu u Sony Musicu.

Nakon pokorenog Čilea i Južne Amerike, Miguel je doselio u Europu, prvotno u Francusku...

- Već tri godine živim u Hrvatskoj. Zaljubio sam se u ljepote ove zemlje i u život u njoj - kaže.

U svojoj karijeri odradio je nastupe diljem Europe i svijeta pred desecima tisuća ljudi, a nastupa s kompletnim bendom i timom plesača.

- Život posvećen Michaelu Jacksonu zahtjevao je velike žrtve. Da bih ostvario svjetsku karijeru, u Europu sam došao sam, bez svog sina, obitelji ili ikog poznatog - otkrio nam je.

No, sudeći prema njegovom znanju hrvatskog jezika, brzo se prilagodio.

Zanimalo nas je čemu duguje izgled identičan njegovom idolu.

- Prvenstveno šminki, no neke preinake ipak je zasluga kirurga - odgovara.

Dokaz o Miguelovoj posvećenosti kralju popa je i dokumentarac i čitav niz video i audio materijala koje je skupio i snimio i koji prate njegov energičan nastup. Njegov talent i sličnost originalu prepoznali su i na nacionalnoj razini pa će se uskoro pojaviti i u dokumentarnom filmu HRT-a.

Osim Miguela, novi Maraschino bar najavljuje slične nastupe i u budućnosti, naime svaki mjesec očekuju nas ‘tribute to’ nastupi odnosno imitatori velikih svjetskih bendova, a idući su na repertoaru veliki Guns and Roses. Subote će u novom ambijentu biti rezervirane i za večeri posvećene svjetskim zemljama i to glazbom, plesom, hranom i pićem. Za sve one željne mikrofona, opremili su se i karaokama, a najavili su i stand up nastupe i performanse.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!