Mickel Jackson: ‘Život posvećen imitiranju mog idola zahtijevao je velike žrtve’

Iz tjedna u tjedan ponestaje argumenata svima onima koji tvrde da se u Varaždinu ništa ne događa vikendima (a i svim onim danima van vikenda). Dokaz tome je i večerašnji nastup kralja popa, ili barem njegove vjerne kopije umjetničkog imena Mickel Jackson.

Preuređeni i novootvoreni Maraschino bar u Varaždinu, kao posebnu poslasticu za vjerne stare i nove goste i kao uvod u čitav niz koncerata koje planiraju u budućnosti, večeras je ugostio Čileanca s europskom adresom, Mickela Jacksona, odnosno Miguela Conchu.

Samozatajni Miguel otkrio nam je da je najveća nagrada za njegov trud do sada bila odluka magazina Rolling Stone i Sony Musica prema kojoj je upravo on izabran za najboljeg imitatora Michaela Jacksona u svijetu.

Naime, osim savršeno razrađene koreografije koju, kako nam je otkrio, uvježbava svaki dan gotovo od kad zna za sebe, Miguel se može pohvaliti i vokalnim sposobnostima gotovo identičnima pokojnom kralju popa, barem tako kažu u Sony Musicu.

Nakon pokorenog Čilea i Južne Amerike, Miguel je doselio u Europu, prvotno u Francusku…

– Već tri godine živim u Hrvatskoj. Zaljubio sam se u ljepote ove zemlje i u život u njoj – kaže.

U svojoj karijeri odradio je nastupe diljem Europe i svijeta pred desecima tisuća ljudi, a nastupa s kompletnim bendom i timom plesača.

– Život posvećen Michaelu Jacksonu zahtjevao je velike žrtve. Da bih ostvario svjetsku karijeru, u Europu sam došao sam, bez svog sina, obitelji ili ikog poznatog – otkrio nam je.

No, sudeći prema njegovom znanju hrvatskog jezika, brzo se prilagodio.

Zanimalo nas je čemu duguje izgled identičan njegovom idolu.

– Prvenstveno šminki, no neke preinake ipak je zasluga kirurga – odgovara.

Dokaz o Miguelovoj posvećenosti kralju popa je i dokumentarac i čitav niz video i audio materijala koje je skupio i snimio i koji prate njegov energičan nastup. Njegov talent i sličnost originalu prepoznali su i na nacionalnoj razini pa će se uskoro pojaviti i u dokumentarnom filmu HRT-a.

Osim Miguela, novi Maraschino bar najavljuje slične nastupe i u budućnosti, naime svaki mjesec očekuju nas ‘tribute to’ nastupi odnosno imitatori velikih svjetskih bendova, a idući su na repertoaru veliki Guns and Roses. Subote će u novom ambijentu biti rezervirane i za večeri posvećene svjetskim zemljama i to glazbom, plesom, hranom i pićem. Za sve one željne mikrofona, opremili su se i karaokama, a najavili su i stand up nastupe i performanse.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije