Ekskluzivno: Schtig i Gorilla izašli iz ormara, Peđa Grbin nešto izjavio!

Petak 11.12.2015.

Ovo nije prvi puta da slušamo slične sumnje, no sve se češće spominje kako je najbolji svjetski nogometaš, Ronaldo, gay. Njegova je navodna jednako topla polovica svjetski poznati kickboxer Badr Hari, a tjedno se susreću po četiri puta, i to u Maroku. Na njihove tulume dolazi još jedan igrač Reala, no ne znamo o kome je riječ (gotovo smo sigurni da nije Modrić). Prava je istina da Christiano i Hari tvore jednu istospolnu zajednicu u kojoj nema konzumacije tjelesnih šupljina, niti razmjene tjelesnih tekućina. Sve je strogo prijateljski i u duhu čistoće. Baš kao i Schtig i Gorilla – jedino što ova dva geja nisu superheroji.

Subota 12.12.2015.

Danas Milanović i Karamarko sjede za istim stolom te jedan dnevni list donosi kako je MOST već ostvario uspjeh – iz razloga što spomenuta dvojica primata nisu još sjedili za istim stolom. Da, možda doista i nisu – barem ne u svrhu političkih razgovora, ali krkalo se već i janjetine i tuklo po litrama i vodi… Kao u svoje vrijeme Canci i Slobo.

Nedjelja 13.12.2015.

Ella Dvornik piše kako ona sama ima male grudi, ali kako su njoj super. Ne znamo tko je ta Dinina prezimenjakinja koja prepuna iskustva poručuje ženama neka se ne obaziru na debilne komentare slabića. I mi smo uvijek rado savjetovali žene te im govorili da se obaziru samo na debilne komentare snažnih muškaraca. Ujedno ovim putem želimo reći Elli kako nas dvojica također imamo male grudi i isto su nam super.

Ponedjeljak 14.12.2015.

Peđa Grbin ovog je ponedjeljka izjavio nešto. Nismo sigurni o čemu se radi te se bojimo da ne možemo niti interpretirati njegovu izjavu. Imamo osjećaj da svaki puta kada Grbin daje izjave, obojica se toliko zapiljimo u njegovo lice da jednostavno ništa ne čujemo. Više ne postoje ni Schtig ni Gorilla… Samo Peđino lice.

Utorak 15.12.2015.

Petar iz Big Brothera izašao je sa Slavicom iz Farme. To se nikako nije svidjelo Damiru iz Big Brothera, jer i on iskazuje stalne simpatije prema starleti. Slavica je, inače, u nemilosti sudionika Farme, jer je sa Tomislavom napravila raskol među timovima prilikom rješavanja tjednog zadatka. Veliki Brat ne zna ništa o tome jer ne gleda Farmu, ali nikako mu se ne sviđa da Petar i Damir koketiraju sa Slavicom, nakon što su obojica imali avanturu sa Tanjom – i to podosta vatrenu. Tanja je javnosti poznata iz Shopping kraljice, gdje je napravila dramu zbog prekida s Nikolom iz Hrvatskog golog kuhara.

Srijeda 16.12.2015.

Pojavila se video snimka koja prikazuje sedamnaestogodišnjaka kako šakom udara u glavu španjolskog premijera. Među premijerima diljem svijeta počela se dizati panika, jer u svim državama postoje adolescenti koji bi mogli doći na sličnu ideju. Tjelohraniteljskom timu Zorana Milanovića zbog toga je hitno pridružen i jedan dječak koji zna praviti dosta problema u dvorištu Druge Gimnazije u Zagrebu. Naš je Zoran sada siguran te vjerujemo kako nitko neće, na primjer, slijediti primjer udaranja premijera, iako je očito u Španjolskoj premijera udaranja premijera već počela.

Četvrtak 17.12.2015.

Justin se Bieber na Instagramu pohvalio novim modnim dodatkom – ni manje ni više nego zlatnim zubom. Ne znamo slijedi li s novim stylingom i gusarska zakrpa na oko, lula u usta ili papiga na rame, no znamo da ovo majmunče upravo vrijedi 300-tinjak kuna više ukoliko bismo ga za uho odvukli do Auro Domusa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije