Članovi Studija smijeha nasmijavat će ove subote Varaždince u bistrou Time Out

Stand up comedy show u izvedbi troje članova Studija Smijeha iz Zagreba, održati će se danas, 12. prosinca u bistrou Time Out u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin (Areni). Stand up comedy show počinje u 20.30 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Sve prisutne nasmijat će trio kojeg čine članovi Studija Smijeha: Marina Orsag, Saša Turković i Tihomir Paravina.

Marina Orsag veliko je dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.

Saša Turković je najstariji (godinama, a ne stažem) stalni komičar Studija Smijeha. Fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Malo teže drži korak s novim tehnologijama, tako da još uvijek nema Facebook profil. Ne odustaje od tvrdnje da je to samo još jedna od tehnoloških novotarija koja se neće održati, kao i tamagotchi i Beta videorekorder. Misli su mu prljave, a humor čist, bez previše psovki i vulgarnosti. Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

Tihomir Paravina je komičar koji objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji Vam nikad neće reć u čem je štos. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćat pretplatu. Služi se klavirom. Htio bi imati dim mašinu da može nestat s pozornice. Tvrdi da se može ‘izgorit’ i pod reflektorima isto kao pod suncem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije