Svi su očekivali da se kandidiraju i Schtig & Gorilla, a onda se dogodilo ovo…

Nisu se kandidirali.

Parlamentarni izbori sve su bliže, a naši superheroji niti su se oglasili, niti su započeli s kampanjom. Je li izgledna ‘šok kandidatura’ u posljednjem trenutku, mimo svih rokova (jer što su rokovi za superheroje?) ili Schtig i Gorilla spremaju drugu taktiku za pobjedu?

– Hvala Vam na pozivu za razgovor, no odmah vas moramo razočarati i reći kako će parlamentarni izbori proći bez naše kandidature. Informacije radi, kada god javnost nešto očekuje od nas – budite sigurni da se to neće dogoditi. Vrlo važno oružje superheroja jest upravo naša nepredvidivost. Primjerice, ako smo u vozilu i damo desni žmigavac, postoji velika mogućnost da skrenemo lijevo, pri čemu ne govorimo o desnoj i lijevoj političkoj opciji.

Čime se bave Schtig i Gorilla, ako su zaobišli trenutno najaktualniji događaj u državi?

Brzo trčimo, radimo na novoj pjesmi i u fazi smo planiranja raznih promocija na glazbenom polju. Osim toga, naše djelovanje privlači sve veću pažnju javnosti pa iako medijski prostor ne običavamo koristiti za reklame, ovoga puta napraviti ćemo iznimku jer se radi o našem prvom poslovnom dogovoru. Naime, ovih dana sklopiti ćemo prvi pokroviteljsko–promotivni ugovor, i to sa salonom za masažu Aromavita. Naglasak u ovoj suradnji upravo je na tjelesnom oporavku od naših napornih treninga i akcija spašavanja diljem planete.

Ako smo dobro upoznati s aktualnostima navodno se bliži i vase prvo gostovanje na televiziji…

Tako je, gradska televizija izašla nam je u susret i naši će obožavatelji vrlo brzo imati prilike gledati naše prvo pojavljivanje na malim ekranima. Radi se o gostovanju i reportaži koja će svima ukratko približiti naš projekt, a posebno se veselimo i TV-premijeri našeg prvog službenog glazbenog spota za pjesmu Night Out. Detalje o emitiranju očekujte na našoj službenoj Facebook stranici.

Putem svojih kanala komunikacije sve češće spominjete značaj vašeg novog glazbenog uratka. Zbog čega je pjesma na kojoj radite toliko posebna?

Radi se o pokretanju novog glazbenog smjera. Mi ne radimo glazbu koja se ‘prodaje’ i ne podilazimo masama. Novom pjesmom ulazimo u neistražena područja EDM glazbe, a stil koji započinjemo zovemo Gangsta Dance. Više od toga, na žalost, ne možemo reći, jer pjesma još nije službeno izašla. Ovim putem zahvaljujemo se i lokalnom umjetniku Jasminu Barbiru na ustupanju studija za vokalno snimanje, a naša je želja da nastavimo i proširimo suradnju s ovim mladim momkom.

Nemojte zamjeriti što se za kraj vraćamo na temu izbora, no što vaša superherojska čula govore o budućem premijeru?

Drago nam je da ovu tijesnu borbu možemo pratiti u miru kao i svi građani, a ne kao kandidati koji bi vjerojatno ostvarili uvjerljivu pobjedu. Naše prognoze uvijek nude stopostotnu dozu sigurnosti, tako da je nama već sada jasno kako će u idućem mandatu premijer sigurno biti nečiji sinčić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije