Stand up show Studija smijeha u subotu u Bistrou Time Out u Areni Varaždin

Nakon što je ekipa iz Studija smijeha iz Zagreba urnebesno zabavila publiku u Bistrou Time Out u rujnu ove godine, ovaj put nam u subotu 24. listopada dolazi trojka Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić i Tomislav Kozačinski.

Stand up comedy show počinje u 20.30 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Vlatko Štampar – Čakovečki komičar karijeru započinje krajem 80-ih, izmamivši vlastitoj majci osmjeh na lice nakon nezamislivih porodiljnih muka. Nakon te prve i najkrvavije gaže u životu, mladi je Vlatko na samom početku zavolio nasmijavati ljude oko stebe. Samo 20-kusur godina kasnije, stand-up podzemljem velegrada Zagreba šire se glasine o dobroćudnom divu duhovitih manira.

Aleks Curać Šarić – iza sebe već ima pet godina iskustva i oko 400 nastupa širom zemlje i šire. S omiljenim temama kao što su muško-ženski odnosi, ponašanje alfa muškaraca i besmisleni proizvodi kojima nas bombardiraju u reklamama lagano ostvaruje komunikaciju s publikom što često dovodi do jako pozitivnih reakcija.

Tomislav Kozačinski – Po danu grafički dizajner, po noći filozof / komičar / seronja – karijeru stand up komičara započeo je u jesen 2006. godine na maloj pozornici kluba Purgeraj u sklopu Open Mic večeri Marine Orsag, nakon čega na poziv komičara iz tadašnje skupine Sve5 nastupa kao njihov gost u redovnim večerima po klubovima u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske. Koza, kako ga zovu prijatelji, je do danas razvio svoj stil stand up nastupa koji će mnogi nerijetko nazvati “šok” humorom, dok će on reći da “samo govori istinu” i ono što svi već odavno znaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije