Cold Snap nastupa u Bazi Dvojki 9. listopada uz besplatan upad

Varaždinski groove metal bend Cold Snap nastupa u petak, 9. listopada, u Bazi dvojki u Ivancu. Domaća publika jedno dulje vrijeme nije imala prilike čuti Cold Snap pa će tako svi ljubitelji žešće glazbe ponovo doći na svoje.

Od osnivanja 2003. godine do danas, Cold Snap je održao više od 300 koncerata diljem Europe, uključujući turneje sa grupama Pro-Pain, Dead By April, Ektomorf, a dijelili su pozornicu sa grupama Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Flogging Molly, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth, Unearth i mnogim drugima na sljedećim festivalima: Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal Fest i Burning Sea Festival.

Cold Snap ima iza sebe jedan EP naziva ‘Mea Culpa’ iz 2005. godine i tri LP albuma: ‘Empty Promises’ iz 2008. godine pod etiketom Dancing Bear Recordsa, ‘Perfection‘ iz 2010. godine i novi album ‘WORLD WAR 3‘ iz 2013. godine, čiju produkciju ponovo potpisuje jedan od najpoznatijih metal producenata na svijetu, Tue Madsen. Također, pri kraju su i sa snimanjem novog spota za pjesmu Monster, a sudeći prema fotografijama sa snimanja, spot će biti provokativnog sadržaja, svojstvenog njima, a svijetlo dana bi trebao ugledati samo dva dana prije nastupa u Ivancu.

Cold Snap također ima i 11 video spotova koji se prikazuju na svjetskim TV postajama, a dobili su i nagradu ‘Zlatna Koogla za najboljeg novog izvođača 2008. godine.

Iza svih tih postignuća zapravo stoji veliko prijateljstvo prepuno poštovanja, pozitivne kolektivne energije koja im daje snage i tjera ih da dijele svoju glazbu, provokativne tekstove, ideje i planove sa svima.

Koncert počinje u 21 sat, a upad je besplatan za sve posjetitelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije