Koncert Hladnog piva: Mile i ekipa 17. 10. stižu u Arenu Varaždin

Posljednji koncert turneje “Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata” održat će se 17.10. u varaždinskoj Areni. Nakon odličnog otvaranja turneje na rasprodanom Kaštelu u Puli, te koncerata u Splitu i na zagrebačkoj Šalati,Hladno pivo svoju će dugoočekivanu turneju završiti spektakularnim koncertom u Varaždinu.

Pozivnica za koncert u Varaždinu!

Vrhunski koncert koji su održali na Šalati najbolja je pozivnica za sve one koji možda još uvijek razmišljaju o koncertu Hladnog piva u varaždinskoj Areni, a kako je bilo, provjerite na linku: https://www.facebook.com/BADHABITHR/videos/1044454332245837/.


A oglasio se i Mile: Svirku na Šalati ću pamtit po nevjerojatnoj atmosferi od prve minute. Preko dva sata svirke je prošlo dok si rekao Dani zatvorenih vrata. Premda je na početku izgledalo k’o da će pasti kiša ipak nam se na kraju nebo smilovalo i ispala je savršena kasnoljetna noć za pamćenje. Htio bih još i spomenut Krešu i Kisele kiše koji su napravili odličan štimung prije nas. Ali ako jedna slika govori tisuću riječi onda film govori milijun pa svi koje žele vidjeti kako je bilo neke bace oko na naš facebook profil. Vidjet ćete da smo spremni da raznesemo varaždinsku Arenu u najljepšem smislu te riječi.”

Prva tri koncerta rock legende održale su pod zvjezdanim nebom, dok je za posljednji koncert odabrana dvorana u kojoj se zvijezde neće vidjeti na nebu, već na pozornici, a s koje će isporučiti maksimalnu količinu hitova, dobre energije i zbornog pjevanja.

Publika će čuti presjek najvažnijih pjesama benda, od Đinovskog do posljednjeg izdanja “Dani zatvorenih vrata” koje su dečki opisali kao “lijepa ljetna šaka u oko”; album na kojem su Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda rekli “sve što misle”.

Ulaznice za varaždinski koncert Hladnog piva potražite:

Varaždin: Rock art caffe, Barfly, dvorana Timeout;
Ivanec: Kavana Ivana;
Novi Marof: Caffe bar Inn;
Ludbreg: Peoples bar;
Čakovec: Caffe bar Arcus, Paladin;
Prelog: City bar;
Mursko Središće: Pizzeria Vuri;
Palovec: Domino bar;
Koprivnica: Šareni dućan.
Kiosci Tiska i Eventim.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije