Grupa Buđenje na Špancirfestu predgrupa Bajagi i Instruktorima

Špancirfest je jako dobar razlog da se izvučemo iz svojih uvala, vezova i konoba

– Ljeto još nije gotovo! – poručuju momci iz grupe Buđenje koja će u subotu, 22. kolovoza, nastupiti na glavnoj pozornici Špancirfesta zajedno s Bajagom i Instruktorima.

Ovo je prvi nastup Buđenja na Špancirfestu, a Varaždincima i njihovim gostima bend će predstaviti svoj prepoznatljivi romantični izričaj zapakiran u modernu pop produkciju.

– Trebao je jako dobar razlog da se izvučemo iz svojih uvala, vezova i konoba, a to samo pokazuje koji respekt gajimo prema ovome velikom festivalu i njegovim organizatorima. Nastupiti na istoj pozornici s Momčilom koji je dio moje dječačke literarne i glazbene lektire, također predstavlja veliko veselje, izjavio je uoči nastupa Darko Bakić, frontman i autor benda.

Buđenje iza sebe već ima tri studijska izdanja, a na glavnoj pozornici Špancirfesta će, uz svoje najveće hitove, odsvirati i nekoliko uspješnih singlova koji će se naći na novom albumu čiji se izlazak očekuje na jesen.

Publika na Špancirfestu moći će tako uživati u pjesmama kao što su “Oprostija bi sve”, “Ljubav nema pravila”, “Ne govori više” i “Sve da hoću” koja je nedavno objavljena kao duet s Nenom Belanom.

Buđenje, koje glazbena kritika opisuje kao jedne od predvodnika domaćeg pop rocka, idealna je uvertira za koncert koji će na sjever Hrvatske donijeti ugođaj ljetne avanture s jadranskih plaža!

Video spot za pjesmu ”Sve da hoću”:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije