FOTO: Tamburice zabavljale Varaždince na Stančićevom trgu, najbolji TS Berili

Na Stančićevom trgu održana je zabavni program pod nazivom ‘Tamburice u ringu 2015’ te je nekoliko tamburaških sastava ponudilo svoje najbolje izvedbe okupljenom mnoštvu zaljubljenom u taj vid zabave. Ipak, publika je odlučila kako su najbolji tamburaši iz sastava Berili.

Nastupili su tako tamburaški sastavi Terca, Gospoda, Delirij, Berili, Ranom zorom te Prvi srakarski tamburaši, a pridružili su im se i gosti iz Zagreba, tamburaški sastav Od srca do srca.

Osim tamburaša, bila su tu i četiri punkta s različitom ugostiteljskom ponudom.

Tako su tamburice u večernje sate ukrštale poznate hitove, a čak ni vrućina nije mogla umanjiti doživljaj.

Pobjednici borbe bili su TS Berili, koji su osvojili nagradu od 3000 kn te boravak u Hotelu Picok u Đurđevcu.

Njima su se u finalu suprotstavili Prvi srakarski tamburaši, kada su se pjesmom borili jedni protiv drugih.

Ipak, žiri, koji je činila publika, glasovanjem su odlučili tko je najbolji od najboljih. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo na Stančićevom trgu te u backstageu.

– Zahvala svim sponzorima i medijima koji su nas podržali, svim sudionicima projekta, našim prijateljima i gostima TS Od Srca do Srca te veliko hvala mnogobrojnoj publici. Tamburice u ringu defintivno postaju tradicije te se vidimo sljedeće godine u ovo isto vrijeme, nadamo se i istom mjestu – zadovljno je rekla Martina Pakšec, čija je marketinška agencija PRLady bila glavni organizator događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije