Vijesti / Scena

MLADA GLAZBENICA

'ZAROBLJENA' Zsa Zsa ima novu pjesmu, iduće godine objavit će i svoj album prvijenac

'ZAROBLJENA' Zsa Zsa ima novu pjesmu, iduće godine objavit će i svoj album prvijenac
PR foto

Spot je sniman na Bošanu i u divnoj vili na otoku Pagu, a evo kako je sve ispalo...

Mlada pjevačica Zsa Zsa snimila je novu pjesmu intrigantnog naziva 'Zarobljena', a spot za istu savršen je prikaz ljetne opuštenosti. 

Zsa Zsa je oduševljena pjesmom, koja je nastala u kreativnoj radionici diskografske kuće Rubikon Sound Factory iza koje stoje priznati autor Ante Pecotić i producent Bojan Šalamon Shalla. Kaže da joj je zarobila srce, pišu 24 sata.

- Zanimljivo je da smo ovoj pjesmi pristupili najopuštenije do sada, a rezultat je fenomenalan. Ante je čarobnjak riječi i temu ljubavi koja je opjevana već u toliko puno pjesama učinio je opet posebnom i drugačijom. Shallina produkcija me ponovno oduševila, on je svjetski producent i drago mi je da radi baš sa mnom, mislim da smo nas troje odlična kombinacija - rekla je Zsa Zsa.

Spot je sniman na Bošanu i na Pagu

Video spot je sniman u produkciji Sestrica na predivnim lokacijama pitoresknog mjesta Bošana i u Villi Pag na otoku Pagu, a redatelj Luka Sepčić prepoznao je Zsa Zsin glumački talent te pred nju stavio prave glumačke zadatke. Nisu joj teško pali.

- Snimili smo pravi ljetni spot i hvala glumcu Dragi Peziću na opuštenosti koju je prenio na mene. Glazba kao životni poziv je divna jer te stavlja u neočekivane situacije pa sam na par sati postala i glumica - kaže Zsa Zsa, koju ovo ljeto čeka puno koncerata.

Već iduće godine objavit će i svoj album prvijenac na kojem će se naći njeni hitovi 'Sve u meni se budi', 'Pruži mi ruku', 'Kada budemo sami', 'Tragom tvojih tragova', 'Sve što hoću' i još nekoliko njenih glazbenih remek djela, javljaju 24 sata.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6009

Reci što misliš!