Vijesti / Scena

10. izdanje

JAILHOUSE FESTIVAL Očekuje vas nastup popularnog dvojca Krankšvester, nastup komičara Vlatka Štampara...

JAILHOUSE FESTIVAL Očekuje vas nastup popularnog dvojca Krankšvester, nastup komičara Vlatka Štampara...
Facebook Krankšvester

Mladi Lepoglavčani nastavljaju tradiciju, najavljuju određene novosti i poneko iznenađenje, ali, sve u svemu, mnogo dobre zabave.

Donosimo cjelokupni program jubilarnog 10. izdanja Jailhouse festivala u Lepoglavi!

Iz programa izdvajamo nastup popularnog dvojca Krankšvester, novu predstavu Kerekesh teatra 'Pod hitno na hitnu' te nastup međimurskog komičara Vlatka Štampara na samom kraju Festivala. 
 
Uz to, ove vas godine na Jailhouse festivalu očekuju i unplugged nastupi u gradskom parku, a nastavljaju se i tradicionalne sportske aktivnosti poput NUM Hakl 3 na 3 i NUM Nogač 3 na 3 turnira!

Uz objavu programa, na Facebooku Jailhouse festivala očekuje te i nagradna igra u kojoj možeš osvojiti vrijedne nagrade pa svakako pogledaj o čemu se radi!

Organizator Jailhouse festivala je Nezavisna udruga mladih, a ovogodišnji program provodi u suradnji s Ženskim odbojkaškim klubom, Zajednicom sportskih udruga grada Lepoglave, Speleološkom udrugom 'Kraševski zviri' te Plesnim klubom Ivančica. Logističku podršku organizatorima će pružati Turističko kulturno-informativni centar dok uz pokroviteljstvo Grada Lepoglave i pomoć Turističke zajednice grada Lepoglave, organizaciju Jailhouse festivala podržavaju i brojni sponzori!

- Kao i prethodnih godina, okosnica Festivala vrijedni su volonteri koji dokazuju da su uz malo dobre volje moguće velike stvari - poručuju organizatori.

Za sudjelovanje na pojedinim aktivnostima bit će potrebna prijava, a obrasci koje je potrebno ispuniti bit će dostupni na Facebook stranici Jailhousea te na službenoj web stranici Festivala.

8c249de9efe470b6815b0e6569d5242c.jpg?v=2

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6009

Reci što misliš!