Vijesti / Scena

Dance World Cup 2020

FOTO Plesni klub Plan B ostvario odlične rezultate na prestižnom natjecanju u Požegi

FOTO Plesni klub Plan B ostvario odlične rezultate na prestižnom natjecanju u Požegi
Plesni klub 'Plan B'

Osvojili su dva prva mjesta s grupnim koreografijama te jedno treće mjesto sa solo koreografijom.

Plesači Plesnog kluba 'Plan B', vikend su proveli u Požegi gdje su nastupili na kvalifikacijama za prestižno natjecanje Dance World Cup 2020. Tražila se izvrsnost i samo oni s najvišim brojem bodova izborili su svoj plasman na svjetsko natjecanje koje će se ove godine održati u Rimu; Cinecitta World, Italija. 

Varaždinski plesači nastupili su s tri koreografije u disciplinama lyrical i contemporary, te kategorijama solo, velika grupa djeca i velika grupa juniori. Osvojili su dva prva mjesta s grupnim koreografijama te jedno treće mjesto sa solo koreografijom.

- Naši plesači dali su sve od sebe kako bi se što bolje prezentirali sucima, a velika podrška bili su i roditelji s tribina. Zahvaljujem se roditeljima na strpljenju i podršci, te trenericama Ramoni Kramarić i Miji Vidaković na pomoći oko plesača. Predaha nema,  već nas za vikend čekaju novi nastupi, a ubrzo i druga natjecanja u Sarajevu, Križevcima, Samoboru…  koja s nestrpljenjem jedva čekamo - ukratko je navela trenerica kluba Martina Palošika Čonda.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!