Vijesti / Scena

'Welcome home'

PLESNI DUO Varaždinske plesačice Maja Kućar i Valerija Vusić imaju novi video, pogledajte

PLESNI DUO Varaždinske plesačice Maja Kućar i Valerija Vusić imaju novi video, pogledajte

Maja i Valerija plesom se bave od malih nogu te su se ozbiljnije počele baviti plesom tijekom perioda srednje škole...

Varaždinske plesačice Maja Kućar i Valerija Vusić snimile su plesni duo pod simboličnim nazivom 'Welcome home'. Obje se plesom bave od malih nogu te su se ozbiljnije počele baviti plesom tijekom perioda srednje škole.

Studij ih je odveo u Zagreb i Rijeku gdje su, osim studiranja, bile vrlo aktivne na području plesa i umjetnosti. Pohađale su mnogobrojne plesne seminare i radile na vlastitoj edukaciji i u području edukacije drugih te su djelovale unutar matičnih plesnih centara (RIS Rijeka i PS Escape Zagreb).

Odradile su mnogobrojne profesionalne angažmane diljem Hrvatske te stekle neprocjenjivo iskustvo.

U protekle dvije godine, Valerija je često nastupala i koreografirala za grupu Colonia, odnosno Indira te bila članica cheer skupine KK Cedevita, dok je Maja radila na režiji plesnih predstava i mjuzikala, vođenju open-classeva te surađivala sa plesnim studijem Korak iz Čakovca.

Nakon određenog vremena, ponovno su odlučile biti aktivne na području plesa u Varaždinu te je ovaj video naziva 'Welcome home' svojevrsna najava budućih plesnih projekata, videa, predstava i nastupa. Maja je počela s vođenjem plesnih satova u Varaždinu (heels tehnika, jazz, hip hop itd.) te vas ovim putem pozivamo da im se priključite u plesnim avanturama.

Za kameru i video produkciju je zadužan Petar Lebinec, a koreografija je napravljena na pjesmu Lovely kantautorice Billie Eilish.

Pogledajte video.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!