Vijesti / Scena

punk rock grupa

VIDEO Novi singl i spot Crne Kronike 'Ona voli plastično' ugledao svjetlo dana

VIDEO Novi singl i spot Crne Kronike 'Ona voli plastično' ugledao svjetlo dana
Crna Kronika

Ove subote održat će i koncert.

Punk rock grupa Crna Kronika objavila je novu punk rock dizalicu provokativnog naziva ‘Ona voli plastično’.

Ovim singlom Crna Kronika nastavlja i dalje propitkivati aktualne društvene i socijalne teme te zadire duboko u problem današnjeg društva koji je obavijen velom površnosti i materijalizma.

- Kad se sustav vrijednosti izokrene, čovjek gubi kompas. Život postaje ringišpil koji ga nemilosrdno baca i lomi. Izgubljen i razočaran, gubi se u vrtlogu narodnjačke glazbe, agresivne propagande i masovne potrošnje. Živi, ali ne zna tko je. Mrzi ne znati tko je. Nepodnošljiv strah od neimanja identiteta tjera ga da traži oslonac. Neko novo uporište. Mijenja sebe za privid sigurnosti i priznanja. Ne želi biti “on” nego želi biti “in”. Mijenja “biti” za značiti. Izgledati. Djelovati. Uklopiti se. Doimati se. Imati status. Makar plastičan. Plastika je “in”. Mijenja sebe za plastiku. Postaje plastikom. Prihvati plastičnog sebe. Drugog sebe ne poznaje. Drugog sebe nema - istkanuli su o novom singlu iz benda.

Singl, kao i cijeli album je snimljen, miksan i masteriran u Varaždinu, sa sjajnom ekipom iz E-MINOR Studio dok režiju spota potpisuje Marko Kovačić iz Čakovca. Izdavač singla je Dallas Records iz Zagreba.

Povodom izlaska novog apota “Plastične” članovi Crne Kronike (Ignac Klarić, Nenad Resnik, Robert Kontrec), Srećko Kekez, Damir Kovačić) pozivaju sve ljubitelje čvrste i žestoke rock svirke, da svrate ove subote, 28. svibnja do varaždinske Stare Vage na cjelovečernji koncert i promociju novog singla, s početkom u 21 sat! Ulaz je slobodan.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.