‘BAŠ SAM LUD’ Suradnja s Predinom i Dedićem: Bend Genova izdao novi singl!

Glazbena sedmorka koja stvara i djeluje pod imenom Genova, svoju petu godinu postojanja zaokružuje novim video singlom ‘Baš sam lud’!

U godini koju je obilježila objava njihovog istoimenog debitantskog izdanja bend je ovih dana predstavio suradnju sa slovenskim kantautorom Zoranom Predinom i vrsnim hrvatskim pijanistom Matijom Dedićem.

Novi singl grupe Genova ‘Baš sam lud’, objavljen pod etiketom Croatia Recordsa i snimljen u studiju Miroslava Lesića u Zagrebu.

Singl je popraćen video uratkom u režiji Marka Dimića ‘Jimmya’, nastalim u suradnji s Žanom Novoselom. U video spotu zaplesala je Filipa Zubić, talentirana učenica Virne Hošnjak, poznate hrvatske koreografkinje i plesačice, a uz nju se pojavljuje i mlada hrvatska manekenka Ema Kovač.

Genovu čine Međimurci Hrvoje Krištofić (vokal), Alen Horvat (gitara), Bruno Damjan (gitara), Matija Turk (klavijature), Dino Blažeka (bas gitara) te Viničanka Gabriela Hrženjak (vokal) i Varaždinac Emil Kranjčić (bubnjevi).

– Biti jedina cura u bendu s još šest dečkiju je uistinu za poželjeti. Svatko od njih pazi na mene, puni su razumijevanja za malo duže spremanje za nastup i baš se odlično slažemo i nadopunjujemo. Ma, da ih mogu opisati u 3 riječi, to bi bilo – Baš su ludi! – otkrila je mlada talentirana glazbenica Gabrijela, dodavši da ‘svi članovi benda žive glazbu’.

Poslušajte kako zvuči novi uradak!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije