USPJEH Zsa Zsa s pjesmom ‘Kad budemo sami’ druga na festivalu u Šibeniku!

Mlada i sve uspješnija glazbenica Jelena Žnidarić, poznata i pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, dobila je još jedno priznanje. Na 20. Večerima dalmatinske šansone u subotu, 19. kolovoza, u Šibeniku Zsa Zsa je osvojila drugu nagradu žirija, za pjesmu ‘Kad budemo sami’.

– Ne znam što da kažem… U ovom trenutku zaboravila sam na glad. Predivna atmosfera i ljudi na šibenskom festivalu. Ja bih opet. Mogu li? Druga nagrada žirija, hvala vam! Pjesma dolazi uskoro – bila je prva reakcija Zsa Zse na Instagramu.

Prva nagrada po glasovima žirija otišla je klapi Šufit i skladbi ‘Uzelo te nebo suncu’, a treće mjesto pripalo je klapi Cambi i pjesmi ‘Jubit ću te zauvik’.

Publika je prvim mjestom nagradila Četiri tenora, dok su se na drugom i trećem mjestu našli grupa 022 i klapa Brodarica.

Najboljom debitanticom ocijenjena je Romana Lalić Perković, nagradu za najbolji tekst osvojio je Frane Bilić za pjesmu ‘Srce prije kiše’, dok je Diogen imao najbolje kantautorsko djelo. Šansonjera za najbolji aranžman dobio je Nino Nimac za skladbu ‘Svojim Snom’, koju je izvelo Indigo.

Također, Meri Cetinić dobila je plaketu za dugogodišnju suradnju, a Neno Belan za najizvođeniju pjesmu s prošlogodišnjeg festivala, pjesmu ‘Sanjaj’.

Objavu dijeli ZSA ZSA (@zsaazsaaaa) Kol 19, 2017 u 5:56 PDT

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije