The Void: Profinjena mračna elektronika čeka vas u klubu Metalac u subotu!

U subotu 21. siječnja čakovečki klub Metalac biti će poprište jedinstvenog glazbenog rituala kojem će zavidjeti klubovi ne samo iz Hrvatske, već iz cijele regije. Slušatelji koji uživaju u zvukovima profinjene mračne elektronike moći će prisustvovati cjelonoćnom ritualu ritma, plesa i praiskonske energije suvremenih šamana techna.

The Void, koji je nastao kao franšiza ekipe iz Prostora Čakovec, organizira nastup renomiranih producenata uz čiju ćete glazbu poželjeti da jutro nikada ne svane.

SNTS, poznat kao ‘Black Mask’ ili ‘Sith Lord of Techno’, anonimni je producent iz Njemačke, zemlje u kojoj je techno proglašen dijelom visoke kulture. Njegov specifičan stil definiran je mrakom koji jednako proizlazi iz njegove zagonetne pojave i iz njegove primordijalne i teške vještine vladanja technom.

SNTS je prohujao mnoštvom etabliranih klubova i svoju je atmosferu proširio u najznačajnijim hramovima techna, poput legendarnog berlinskog Berghaina.

Val Vashar je dugogodišnji lord hrvatske underground elektronike, prepoznatljiv po svom izrazito psihodeličnom izričaju, D.I.Y. estetici i pankerskom pristupu elektronskoj glazbi.

Svoja izdanja izdaje za Zenon Records, ambasador je na Boom festivalu, sudjeluje u organizaciji najvećeg hrvatskog psytrance festivala Mo:Dem, a svojom je glazbom imao priliku mazati uši slušateljima na gomili internacionalnih festivala, među kojima su OZORA, Hadra, Lost Theory i Freqs of Nature.

Sladoled je jedan od osnivača zagrebačkog kolektiva Fonetika, te je je od svojih početaka davne 2006. godine nastupao rame uz rame s imenima kao što su Cliff Lothar, Herzel, Willis Anne i Route 8. Ovom prilikom izvrtit će posebno mračan set prilagođen ritualnoj atmosferi večeri.

Martin je novo ime na sceni, poželio se okušati u nimalo laganom poslu DJ-a nakon duge i neizmjerne ljubavi prema clubbingu. Karijeru je započeo sa zagrebačkom ekipom Kruzer, i krenulo mu je odlično, u što ćete se moći uvjeriti kad na njega dođe red za okretanje potenciometara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije