Poklanjamo ulaznice za nuArs Session No.1. u varaždinskoj sinagogi!

Novi audio-vizualni događaj nuSynergetic inicijative – nuArs Session No.1. – održat će se u dva termina, 2. i 3. studenoga, u varaždinskoj sinagogi.

> VIDEO nuSynergetic Orchestra: Najavljen novi koncert, pogledajte i novi video!

Nakon uspješnog prvog koncerta pod nazivom nuArs Session No.0., gdje je gostovao poznati hrvatski gitarist Elvis Stanić, nuSynergetic Orchestra su predstavili i novi video nastao pod okriljem novooformljene udruge nuSynergetic, koja ima za cilj promovirati i unaprjeđivati kulturu općenito, kao i nove glazbene izričaje, upotpunjene srodnim disciplinama koje su prirodno vezane uz kreativne industrije.

Ulaznice za događaj su dostupne na entrio.hr: https://www.entrio.hr/event/nuars-session-no1-nusynergetic-orchestra-3593, kao i na entrio.hr prodajnim mjestima u Varaždinu.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite! Ulaznice se prodaju po 40 kuna za one do 25 godina. Za one starije prvih 50 ulaznica za svaki pojedini dan stoji 60 kuna, a nakon što se taj broj ulaznica proda cijena se povisuje na 80 kuna.

Varaždinski.hr poklanja dvije ulaznice najsretnijima! Sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici ostaviti svoje ime i prezime, a mi ćemo u subotu, 29. listopada, u jutarnjim satima slučajnim odabirom putem aplikacije Woobox izabrati dvoje nasretnijih koji će moći uživati u ovom spektaklu potpuno besplatno. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije